Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνάντηση Αϊβαλή με τον Δικηγορικό Σύλλογο

Published

on

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

Ο Βασίλης Αϊβαλής είχε μια ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση με τον πρόεδρο του συλλόγου Θάνο Ζούπα και τα μέλη του συμβουλίου, για τη λειτουργία των δικαστηρίων και την υποστελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να υφίσταται ταλαιπωρία ο πολίτης και η απονομή της Δικαιοσύνης να γίνεται με βασανιστικούς ρυθμούς.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων έθεσε στο τραπέζι του διαλόγου και την πρότασή του για τη δημιουργία του «συνηγόρου του Δημότη». Ένα νέο θεσμό που θέλει να καθιερώσει ως αυριανή δημοτική αρχή. Στοχεύοντας στην διευκόλυνση των πατρινών σε ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας των υπηρεσιών και της αντιμετώπισης του κυκεώνα της γραφειοκρατίας.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Εξ άλλου, ο κ. Αϊβαλής πραγματοποίησε επίσκεψη στις δημοτικές υπηρεσίες. Ο υποψήφιος Δήμαρχος αρχικά βρέθηκε στη ΔΕΥΑΠ, όπου είχε συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων. Τα προβλήματα της ύδρευσης και αποχέτευσης και η επέκταση του βιολογικού, ήταν μερικά από τα ζητήματα που εθίγησαν. Οι εργαζόμενοι, παράλληλα, έθεσαν και το θέμα της έλλειψης προσωπικού. Επίσης σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ήταν οι επαφές του υποψηφίου Δημάρχου στις δημοτικές υπηρεσίες. Ο Βασίλης Αϊβαλής μίλησε με εργαζόμενους στις τεχνικές, οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες, στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, στην Πολεοδομία κ.α.
Μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μοίρασε φυλλάδια του συνδυασμού «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» και είχε συνομιλία με στελέχη του Δήμου, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως στον αγώνα για μια πόλη σύγχρονη με ανθρώπινο πρόσωπο, δεν περισσεύει κανείς.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement