Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Περιοχή- κλειδί τα Βραχνέικα-Μεγάλη συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Σβόλη

Published

on

Η πρώτη στάση του Κώστα Σβόλη σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία ήταν το Ρίο. Η δεύτερη η Μεσσάτιδα. Και η τρίτη στάση ήταν τα Βραχνέικα, τα οποία αποτελούν περιοχή-κλειδί για τον υποψήφιο δήμαρχο της Πάτρας.

Η κινητοποίηση που υπήρξε το βράδυ της Πέμπτης, για τη συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» με πολίτες στο «Lido», ήταν εντυπωσιακή και οι διοργανωτές της προεκλογικής εκδήλωσης είχαν κάθε λόγο να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου, τον παλμό και τη μαζικότητα της εκδήλωσης.
«Εμείς δεν κοιτάμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Κοιτάμε μόνο την Πάτρα και τον πατρινό πολίτη. Και, ειλικρινά, δεν μας νοιάζει τι ψηφίζατε μέχρι τώρα» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Σβόλης και πρόσθεσε: «Ολοι έχουμε μια ιδεολογία και μια πολιτική αφετηρία, όμως αυτά πάνε στην άκρη στον α΄ βαθμό αυτοδιοίκησης. Ζητούμενο είναι η συνεργασία για να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης μας και για να γίνει καλύτερη η ζωή των κατοίκων της. Τα προβλήματα λύνονται με δυναμικές διεκδικήσεις στα υπουργικά γραφεία και όχι με ντουντούκες στις πλατείες. Και να είστε σίγουροι ότι αν χρειαστεί πρώτος εγώ θα πάω απέναντι στην κυβέρνηση και την όποια κυβέρνηση για να γίνει αυτό που πρέπει για την Πάτρα. Προτεραιότητα για εμάς είναι ο άνθρωπος».
Ο Κώστας Σβόλης άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή για το θέμα της καθαριότητας, το πρόβλημα του κυκλοφοριακού, το θέμα των απορριμμάτων, το πρόβλημα της αποχέτευσης σε πολλές περιοχές της πόλης μας, τα ζητήματα της οδοποιίας και πολλά θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών. «Επιθυμούμε τη μέγιστη αξιοποίηση των κρατικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων. Τη συνεργασία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Επιθυμούμε την τουριστική ανάπτυξη. Θέλουμε τουρισμό κρουαζιέρας, yachting και αναψυχής, τουρισμό θρησκευτικός, πολιτιστικό, συνεδριακό, ιατρικό, αθλητικό, εναλλακτικό και τουρισμό υπαίθρου. Επιθυμούμε την επιχειρηματική ανάπτυξη. Την προσέλκυση επενδύσεων, την ώθηση του επιχειρείν, την έρευνα, την καινοτομία, τη διασύνδεση με το Πανεπιστήμιο και τους άλλους φορείς της περιοχής μας», ήταν οι χαρακτηριστικές τοποθετήσεις του Κ. Σβόλη μπροστά σε ενθουσιώδες ακροατήριο πολλών μελών και φίλων της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement