Connect with us

Εκκλησιαστικά

Δάκρυα χαράς για τον Παναγιώτη Τσέλο-Ο γιος του Γεώργιος χειροτονήθηκε διάκονος στην Πάφο

Published

on

Δάκρυα χαράς έτρεξαν από τα μάτια του εκπαιδευτικού του 46ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών Παναγιώτη Τσέλου, που είδε τον πρωτότοκο γιό του, Γεώργιο να χειροτονείται διάκονος την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Έμπα Πάφου, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Τυχικό.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Πάτρα, παιδί της υπερπολύτεκνης οικογένειας του Παναγιώτη Τσέλου και της Θεοδώρας Αθανασοπούλου και σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι πτυχιούχος της Βυζαντινής Μουσικής, άριστος ψάλτης και δημιούργησε την δική του οικογένεια του στην Κύπρο το 2020 έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Διηκόνησε για πολλά χρόνια στα κατηχητικά της Ι. Μητροπόλεως Πατρών και στις κατηχητικές ομάδες της Χριστιανικής Εστίας, ενώ συμμετείχε στην κατασκήνωση «ΑΓΚΥΡΑ» ως κατασκηνωτής, ομαδάρχης και αρχηγός της, ενώ ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας και βοήθησε πολύ και στο Οικοτροφείο Πατρών.

Ο πατέρας του Παναγιώτης Τσέλος, βρέθηκε στην Πάφο και στην χειροτόνηση του γιού του και με ανάρτησή του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

«Πλησιάζοντας το παράθυρο στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάφο βλέπω μια φιγούρα που μου φαίνεται γνώριμη. Λέω δεν κάνω λάθος αυτός είναι!

Ο Γιώργος μας. Ο πρώτος από τα οκτώ παιδιά που μας χάρισε Ο Θεός! Μπροστά στο Ιερό στέκει…έτοιμος προς χειροτονία εις διάκονον.

Αφού σκουπίζω τα δάκρυά μου…ξανασκέφτομαι… Πάντα δικός Σου ήταν… Για λίγο μας τον εμπιστεύτηκες… Με όλη μας την καρδιά στον δωρίζουμε πάλι! ΑΞΙΟΣ π. Γεώργιε! ΑΞΙΟΣ παιδί μας…».

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement