Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Αχαΐα: Μηνύει τον Μυλωνά ο Αλεξόπουλος

Published

on

Ανεβαίνουν κι άλλο οι τόνοι λίγο πριν τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής στη Δυτική Αχαΐα, όπου θα αναμετρηθούν ο νυν Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Οπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του, ο κ. Αλεξόπουλος θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του Σπύρου Μυλωνά για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ανακοίνωση:

Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου προσπαθήσαμε ως παράταξη να προφυλάξουμε αυτήν την αυτοδιοικητική μάχη από τοξικότητες. Ο ίδιος κατ’ επανάληψη σε όλες τις προεκλογικές μου ομιλίες τόνιζα ότι η επόμενη μέρα στον Δήμο οφείλει να έχει συνεργασίες που θα λειτουργήσουν παραγωγικά για τον κάθε συμπολίτη μας και δεσμεύθηκα ότι σαν Δημοτική Αρχή θα είναι βασική μας επιδίωξη. Οφείλει να γνωρίζει ο κ. Μυλωνάς πως οι συνεργασίες των δημοτικών παρατάξεων εν όψει του β΄γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι επιταγή της δημοκρατίας για το καλό ενός τόπου. Όταν δύο ή περισσότερες παρατάξεις συμφωνούν και ενώνουν δυνάμεις, τότε μπορούμε να προσβλέπουμε σε θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες.

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα ο κ. Μυλωνάς φαίνεται ότι έχει χάσει κάθε έλεγχο και προσπαθεί να μετατρέψει σε αντικείμενο συκοφαντίας μια διαπαραταξιακή συμφωνία. Φτάνει στο βάραθρο. Πλέον, δεν μπορώ να συνεχίζω να καλώ τον Δήμαρχο να συνέλθει.

Ως παράταξη και με την ευθύνη που μας γεμίζει η στήριξη των συμπολιτών μας ήδη από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, συνεχίζουμε την προσπάθειά για να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες της Δυτικής Αχαΐας πως αποτελούμε την καλύτερη επιλογή για τον τόπο, όπως μας ανέδειξε η κοινωνία και στον πρώτο γύρο.

Με πρόσημο θετικό, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, που θέλουν να προσφέρουν να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας, γνωρίζοντας πως και εμείς οι ίδιοι θα είμαστε οι πρώτοι που θα στηρίξουμε συνεργασίες ωφέλιμες για την καθημερινότητα του πολίτη. Ερχόμαστε να ενώσουμε, όχι να χωρίσουμε όσο και αν αυτό ξενίζει τον κ. Μυλωνά.

Κλείνοντας, οφείλω να επισημάνω πως ο κ. Μυλωνάς παρά τις όποιες προειδοποιήσεις μου αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο, γεγονός που με αναγκάζει να καταθέσω μήνυση και όσα άλλα προβλέπονται απ’ το νόμο σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν αναλογίζεται τη θεσμική ευθύνη που έχει ως πρώτος πολίτης της Δυτικής Αχαΐας να συμπεριφέρεται με ευπρέπεια.

Ο κόσμος βλέπει, μαθαίνει και κυρίως δεν ξεχνά πώς διοικήσατε τη Δυτική Αχαΐα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο λογαριασμός για τις πολιτικές και τις πρακτικές σας θα έρθει την Κυριακή. Με τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας στο πλευρό μας, θα νικήσουμε για το καλό του τόπου. Για το καλό της Δυτικής Αχαΐας. Για το καλό των πολλών!

Ροή ειδήσεων

Advertisement