Connect with us

Αθλητισμός

Θέλει να κάνει την αντεπίθεσή της

Published

on

Η Παναχαϊκή έχει το μυαλό της στον Γιούχτα με τους νεοφώτιστους να έχουν πέντε πρώην κοκκινόμαυρους παίκτες

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και η Παναχαϊκή έχει το μυαλό της στην συνάντηση που έρχεται, καθώς φιλοξενείται το προσεχές Σάββατο (16:00) στο Βουζουνεράκειο Γήπεδο Ιεράπετρας από τον νεοφώτιστο Γιούχτα Αρχανών για την 3η αγωνιστική.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για την κοκκινόμαυρη ομάδα, η οποία μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της να πάρει βαθμό ή βαθμούς, έτσι ώστε να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΧΕΡΙ

Κι αυτό το λέμε διότι εάν καταφέρει και φύγει με βαθμό ή στην καλύτερη περίπτωση με βαθμούς από την πόλη του νομού Λασιθίου, τότε θα έχει το επάνω χέρι ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω.

ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ

Φυσικά στην Παναχαϊκή πηγαίνουν βήμα-βήμα, κοιτάζοντας αυτό που έρχεται κι απέναντί της η κοκκινόμαυρη ομάδα έχει αντίπαλο τον αξιόμαχο Γιούχτα.

Μια ομάδα, η οποία στην πλειοψηφία της αποτελείται από πρώην παίκτες της Παναχαϊκής (Λιποράσε, Φαζός, Μπρους, Πολυχρόνης, Αλεξόπουλος), που την γνωρίζουν και από την καλή και από την… ανάποδη, οπότε εάν θέλει να πάρει κάτι θα πρέπει να μοχθήσει και μάλιστα πολύ.

Το θετικό είναι ότι ο τεχνικός της δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους, ενόψει αυτής της αναμέτρησης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Χ. ΡΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ Κ19

Σε γνώριμα «λημέρια» επιστρέφει σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» ο νεαρός τεχνικός Χάρης Ράντος, καθώς αναλαμβάνει την Κ19 της ΠΑΕ Παναχαϊκής, στη θέση του Δημήτρη Κατριμπούζα, που με τη σειρά του, έχει την εποπτεία των Κ15 και Κ17, οπότε κι έχει ειλημμένες υποχρεώσεις.

Ο Ράντος, ήταν και πέρυσι στον πάγκο, αλλά είχε άδοξο τέλος η συνεργασία του με την κοκκινόμαυρη ομάδα, καθώς το πρωτάθλημα διακόπηκε.

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αλλαγή ημέρας στον αγώνα Αιγάλεω-Καλαμάτα αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λιγκ 2 και το παιχνίδι αντί Κυριακής, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/10 στις 16:00.

Από την άλλη, οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής Παναθηναϊκός Β-Athens Kallithea και Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β αναβλήθηκαν λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών των δύο μεγάλων ΠΑΕ, σε αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων.

Στο μεταξύ, σήμερα θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου με τον Πατρινό διαιτητή Κ. Ανδριανό να διευθύνει τη συνάντηση (16:00) ΑΕΛ-Ηρακλής, ενώ θα γίνουν επίσης και τα παρακάτω παιχνίδια: Κοζάνη-Μακεδονικός, Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιολικός, Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός.

*Από την σημερινή έντυπη έκδοση της «Γ»

Ροή ειδήσεων

Advertisement