Connect with us

Ελλάδα

Πέντε Πακιστανοί συνελήφθησαν για δολοφονία 35χρονου ομοεθνή τους τον Μάρτιο

Published

on

Στην εξιχνίαση και σε πέντε συλλήψεις για τη δολοφονία ενός 35χρονου Πακιστανού ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε υπαίθριο πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο τον Μάρτιο προχώρησαν αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι πέντε Πακιστανοί σκότωσαν τον ομοεθνή τους στο Περιστέρι και μετά μετέφεραν τη σορο του στο υπαίθριο πάρκινγκ όπου βρέθηκε η σορός του.

Όπως ανακοίνωθηκε, για τη δολοφονία αναζητείται άλλο ένα άτομο τα στοιχεία του οποίου περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 35χρονου αλλοδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε μεσημβρινές ώρες της 22-03-2023, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, απογευματινές ώρες την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023, σε Περιστέρι και Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, πέντε (5) αλλοδαποί -ομοεθνείς του θύματος-, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο.

Προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα, ενώ από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω τόπο -όπου βρέθηκε η σορός του-, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων διαπιστώθηκε η εμπλοκή των ανωτέρω κατηγορουμένων.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι η ανθρωποκτονία τελέστηκε στο Περιστέρι, ενώ περαιτέρω προέκυψε η συμμετοχή των κατηγορούμενων και στην μεταφορά της σορού του θύματος στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement