Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ώρα ευθύνης για την Πάτρα

Published

on

Του Χρήστου Μπακαλάρου*

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της Πάτρας και των κατοίκων της. Την Κυριακή στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών οφείλουμε να είμαστε παρόντες και να συνδιαμορφώσουμε την επόμενη μέρα.

Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε να συνεχίζουμε να βλέπουμε την τρίτη πόλη της Ελλάδας να μαραζώνει, να έχει αυτήν την αποκαρδιωτική εικόνα και την προβληματική λειτουργία της ή θέλουμε να χαράξουμε μια διαφορετική πορεία με σημείο αναφοράς την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη, την ευημερία όλων των πολιτών;

Η δημοτική αρχή Πελετίδη μέσα σε δύο θητείες εξάντλησε όλα όσα μπορεί να προσφέρει γι’ αυτήν την πόλη, στερείται οράματος, ιδεών και προτάσεων που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες.

Η Πάτρα πρέπει να αλλάξει σελίδα, να αποκτήσει νέα πνοή. Έχει ανάγκη να ξεφύγει από τη στασιμότητα, να γίνει μια καθαρή, ανθρώπινη, ελκυστική πόλη, με ανοικτούς ορίζοντες, σύγχρονο χαρακτήρα και ανθρώπινο «πρόσωπο», αλλά και από στρατηγική σχεδιασμού με έργα προοπτικής που θα αλλάξουν τη φυσιογνωμία της.

Όλα αυτά είναι εφικτά να γίνουν μέσα από το ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, ο οποίος ήδη ανακοίνωσε πως θα αξιοποιήσει προτάσεις και ιδέες από τους συνδυασμούς του Πέτρου Ψωμά και του Βασίλη Αϊβαλή, γιατί αυτό που προέχει είναι η Πάτρα μας.

Την Κυριακή έχουμε χρέος να είμαστε όλοι παρόντες στην κάλπη και να καθορίσουμε εμείς το μέλλον της Πάτρας.

Αξίζει η «Πάτρα Ενωμένη» την ψήφο εμπιστοσύνη μας και ο Κώστας Σβόλης, ένας έντιμος, καθαρός, αγωνιστής, οραματιστής, με αγάπη για την πόλη μας και με διάθεση προσφοράς, να αναλάβει την τύχη της πόλης μας στα χέρια του.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας! Το μέλλον της Πάτρας προστάζει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών να ψηφίσουμε για την Πάτρα όλων μας, μακριά από κόμματα και ιδεολογίες. Για την Πάτρα όλων μας!

  • Ο Χρήστος Μπακαλάρος είναι αρχιτέκτων-μηχανικός, δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement