Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Διαρκώς αυξανόμενη η παραβατικότητα στον καταυλισμό του Ριγανοκάμπου – Έκδηλη η αδιαφορία

Published

on

“Ρουτίνα” έχει γίνει για τους κατοίκους της Εγλυκάδας και των γύρω περιοχών η παραβατικότητα και η όλη αυτή κατάσταση που επικρατεί στις γειτονιές τους, εξαιτίας του καταυλισμού των Ρομά. 

Ο καταυλισμός των Ρομά στον Ριγανόκαμπο, παραμένει άβατο για την Αστυνομία, ενώ οι κάτοικοι θεατές διαφόρων συμπεριφορών που γίνονται έξω από την πόρτα του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής μπορεί να έχουν μειωθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές και οι διαρρήξεις στα σπίτια της Εγλυκάδας και να μην γίνεται πια αυτό το κακό που γινόταν παλιότερα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι επικρατεί πλέον ησυχία.

Το αντίθετο θα λέγαμε. “Σε καθημερινή βάση μπαίνουν στον καταυλισμό άτομα άγνωστα που δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται και τι κάνουν. Έχουμε όμως την υποψία ότι οι περισσότεροι από αυτούς πάνε εκεί για να κάνουν τις συναλλαγές τους για παράνομες ναρκωτικές ουσίες” αναφέρει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Πρόκειται πλέον για μια κατάσταση μόνιμη που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν συνηθίσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχουν ξεκινήσει να ανέχονται. “Δεν μας εκπλήσσει πια τίποτα σχετικά με αυτά που μπορεί να γίνονται εντός του καταυλισμού” τονίζουν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement