Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό από Δευτέρα – Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Published

on

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές σήμερα . Αλλαγή του καιρού από τη Δευτέρα με τοπικές βροχές
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα αλλά με αισθητή πτώση την Τρίτη
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ από βδομάδα

Σήμερα Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη νότια χώρα. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και βόρεια όπου θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

 

 

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-10-2023

 

 

Αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα βορειοανατολικά θα πνέουν από βόρειες 6 τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νοτιοδυτικά και θα φτάσει τους 28 με 29 βαθμούς, ενώ στα βορειοανατολικά θα παρουσιάσει μικρή πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 17-10-2023

 

 

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά την Εύβοια και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες τοπικά 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18-10-2023

 

 

Άστατος καιρός προβλέπεται σχεδόν σε όλη τη χώρα με παροδικά αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές που μέχρι τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στα νοτιότερα τμήματα και θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα βορειοανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νοτιοδυτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

 

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 22 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement