Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έκτακτη συνέλευση συγκαλεί την Τετάρτη το Σωματείο

«Διαδικτυακές εφαρμογές επιβουλεύονται το έργο των ταξί»  

Published

on

Σε έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί τα μέλη του το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών και Περιχώρων «Ο Άγιος Χριστόφορος» την προσεχή Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνελεύσεων της ΟΕΒΕΣΝΑ (Αράτου 21, 1ος όροφος).

Μοναδικό θέμα συζήτησης είναι η αντιμετώπιση του φαινομένου των διαδικτυακών εφαρμογών που επιβουλεύονται το έργο του ταξί και ειδικότερα των Ράδιο Ταξί.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Γ. Σίδερης σκοπός της συνέλευσης είναι να ενημερωθούν όλοι οι ιδιοκτήτες ταξί (ανεξάρτητα αν είναι ενταγμένοι σε κάποιο ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ) για τις διαδικτυακές εφαρμογές που αναζητούν συνεργάτες οδηγούς ΤΑΞΙ και τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στον κλάδο σε τυχόν συνεργασία με τέτοιου είδους εταιρίες, οι οποίες αποσκοπούν να εισχωρήσουν στο έργο των ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ».

Διευκρινίζεται ότι η γενική συνέλευση είναι ενημερωτική και αφορά όλο τον κλάδο, δεν χρειάζεται απαρτία, θα διεξαχθεί κανονικά με όσα μέλη είναι παρόντα και γίνεται μετά από απόφαση κοινού Δ.Σ. του Σωματείου με τις διοικήσεις των δύο Μεταφορικών Συνεταιρισμών.

«Η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη  γιατί η εποχή που διανύουμε ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για το επάγγελμά μας και ειδικότερα για τα Ράδιο Ταξί, από εξωθεσμικούς παράγοντες που αποσκοπούν στο να πάρουν έργο το οποίο μας ανήκει», καταλήγει ο κ. Σίδερης.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement