Connect with us

Ελλάδα

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Πτωχός: Η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα, μπορεί περισσότερα και θα το αποδείξουμε

Published

on

«Οι πολίτες αποφάσισαν σήμερα μαζί να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά. Είναι ευθύνη όλων μας να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε, να είστε σίγουροι» δήλωσε ο Δημήτρης Πτωχός, ο νεοεκλεγής περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μετά τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Μετά από μια τόσο σπουδαία νίκη, θέλω να πω και τα πολύ μεγάλα ευχαριστώ. Οφείλω πρώτα απ’ όλα φυσικά σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν», τόνισε ενώ πρόσθεσε: «Στους υποψηφίους του συνδυασμού μας. Παιδιά θα είμαστε πάντα μαζί, η ομάδα όπου ήμασταν. Θα δουλέψουμε μαζί για την επόμενη μέρα. Τους συνεργάτες μου για τη σκληρή δουλειά που έκαναν και κυρίως για την ανιδιοτέλεια. Δώσαμε μαζί έναν πολύ μεγάλο αγώνα, έναν πολύ καλό αγώνα που θα τον θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή. Αυτό είναι απολύτως βέβαιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου».

«Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε, τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην Πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά».

«Η μεγάλη νίκη που πετύχαμε είναι η αφετηρία για τη σκληρή δουλειά που μας περιμένει. Είναι η αφετηρία για τις νίκες που πρέπει να καταφέρουμε από εδώ και μπρος. Όλοι μαζί, κάθε μέρα για ένα καλύτερο αύριο για την Πελοπόννησο. Γιατί η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα, μπορεί περισσότερα και θα το αποδείξουμε» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο νέος περιφερειάρχης.

Συνεχίζοντας, ο κ. Πτωχός τόνισε πως «αφήνουμε πίσω μας την τοξικότητα και τις νοοτροπίες του χθες. Όπως έλεγα και σε όλη την προεκλογική περίοδο, το επαναλαμβάνω και τώρα: Επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί, να καλλιεργήσουμε μια νέα σχέση ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον πολίτη. Σε αυτή την πολική πιστεύω».

Ροή ειδήσεων

Advertisement