Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή είχε τεχνικό δίδυμο

Published

on

Η Παναχαϊκή έχει προπονητή και μάλιστα επίσημο με δίπλωμα (UEFA PRO) και όλα τα έγγραφα που χρειάζεται για να καθίσει στο πάγκο και στο εντός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Το καλοκαίρι όταν ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ο Στέφανο Φραντσιόζα, το δελτίο τύπου ανέφερε: “Τεχνικό δίδυμο”, ήτοι στον πάγκο οι δυο τους (παρέα με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο). Όπερ λοιπόν σημαίνει ότι η Παναχαϊκή αυτή την στιγμή ουσιαστικά δεν μένει ξεκρέμαστη όπως πολλοί πιστεύουν.

Ο Κωνσταντακόπουλος όπως πολλές φορές έχει τονίσει και η ΠΑΕ έχει τα ίδια αξιώματα, όσον αφορά τη θέση την οποία και κατείχε προ παραίτησης ο Αμερικανοϊταλός.

Δηλαδή έχει άποψη-γνωρίζει τους παίκτες-και το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας και στην ουσία ξέρει κάτι παραπάνω στο τι σημαίνει ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον πάγκο θα είναι ο Έλληνας τεχνικός.

Από εκεί πέρα αυτή η παραίτηση λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό με το Αιγάλεω, -γιατί περί τελικού πρόκειται-, έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

-ΓΙΑΤΙ έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή και δεν περίμεναν να τελειώσει ο αγώνας με το “Σίτι”;.

-ΓΙΑΤΙ δεν έφυγε όταν ηττήθηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Γιούχτα Αρχανών, όταν η κοκκινόμαυρη ομάδα έχασε από τους Κρητικούς, ή αν θέλετε γιατί δεν ήρθε η παραίτηση την επόμενη μέρα (Δεύτερα ή Τρίτη) και ήρθε ένα 48ωρο πριν από το “Σίτι”;.

Ερωτήματα, που πρέπει να απαντηθούν από τους διοικούντες την ΠΑΕ -σήμερα, αύριο, μεθαύριο ή όποτε κρίνουν-και δεν αναφερόμαστε στους Αμερικανούς-που θα έπρεπε να το έχουν κάνει ήδη-αλλά στους υπάρχοντες, όποιοι κι αν είναι αυτοί…

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement