Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεγάλη η ανταπόκριση στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ στην Πάτρα – Παρών ο διοικητής της ΔΥΠΑ Σπ. Πρωτοψάλτης

Published

on

Στα πλαίσια των νέων, ενεργών πολιτικών σε απασχόληση η ΔΥΠΑ διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Πάτρα τις «Ημέρες Καριέρας» στην Πάτρα. Από τον ημιώροφο του ‘Αστέρα’ πέρασαν σήμερα πάνω από 2.500 άτομα, άνεργοι καθώς 47 επιχειρήσεις ήσαν
εκεί προσφέροντας εξειδικευμένη ενημέρωση αλλά και εργαστήρια δεξιοτήτων για πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας σε σύγχρονα αντικείμενα με μεγάλη ζήτηση. επιχορήγησης και πρακτικής στην εργασία.


«Αυτές είναι οι δράσεις που χρειάζεται η κοινωνία, αυτό κάνουμε ως ΔΥΠΑ, αλλάζουμε, δεν δίνουμε μόνο επιδόματα, βοηθούμε τον κόσμο να βρει δουλειά και τις επιχειρήσεις προσωπικό» σχολίασε ο διοικητής της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης ο οποίος εξέφρασε την
ικανοποίησή του για τη μεγάλη ανταπόκριση στις «Ημέρες Καριέρας».
Επισημαίνοντας ότι ο μετασχηματισμός της ΔΥΠΑ και οι νέες πολιτικές για την τόνωση της απασχόλησης, έχει τετραπλασιάσει κατά την περίοδο 2020-2023 το ροή, από τα μητρώα ανέργων, σε επιχειρήσεις.
Στα πλαίσια της 21 ης «Ημέρα Καριέρας» παρουσιαστήκαν  οι εκπαιδευτικές δράσεις της ΔΥΠΑ σε ειδικότητες με διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης όπως μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, υδραυλικοί, ηλεκτρονικοί , τεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων, ταμίες, πωλητές, τεχνίτες αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, στελέχη marketing, εργάτες παραγωγής, υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών και απασχόληση τουριστικά επαγγέλματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement