Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κορυφώνεται την Κυριακή το Pink the City 2023

Published

on

Η αντίστροφη μέτρηση για το Pink the City ξεκίνησε. Μεθαύριο Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 10.30 πμ στα Ψηλαλώνια θα σηματοδοτηθεί η εκκίνηση του ροζ περιπάτου πρόληψης.

Πρόκειται για την εκδήλωση – θεσμό που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, ο οποίος για 11η χρονιά «βάφει» ξανά την πόλη ροζ με σκοπό να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να αναδείξει την τεράστια αξία και σημασία της Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού.

Ο περίπατος θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. από τα Ψηλαλώνια και θα καταλήξει στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, αφού διασχίσει τις οδούς Γούναρη, Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου. Με την εκδήλωση αυτή κορυφώνονται οι δράσεις του συλλόγου για τον μήνα Οκτώβριο, μήνα διεθνώς αφιερωμένου στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Πρέσβειρα Τιμής του Pink the City, κα Χριστίνα Λαμπίρη, με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική από το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Τalking Ηands, και έχει ως εξής:

10:30 π.μ. Τελετή Έναρξης

  • Την εκδήλωση θα ανοίξει το Σύνολο Κρουστών της τάξης του Γιώργου Λαμπράκου του Ωδείου Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας
  • Παρουσίαση χορογραφίας από την Χορευτική Ομάδα SalsaMentes
  • Χαιρετισμός Προέδρου ΣΓΚΜ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, κας Αγγελικής Στεφανάκη
  • Λοιποί Χαιρετισμοί( Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμαρχος Πατρέων, 6η ΥΠΕ, Πρόεδροι ΣΓΚΜ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»)
  • Παρουσίαση δημιουργών του φετινού εικαστικού του Pink the City
  • Δρώμενο με τίτλο « Εσύ κι Εγώ…Μαζί»
  • Χορογραφία – Ζέσταμα από το DFF Studiο
  • 11:30 π.μ. Εκκίνηση Περιπάτου

Μουσική κάλυψη εκδήλωσης: DJ Τάκης Νιάρος

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα προπορεύεται η Χορευτική Ομάδα της Μαρίας Σιολέ «Rising Flames».

Στη Κεντρική Κλίμακα του Δικαστικού Μεγάρου η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας θα χαιρετίζει τους συμμετέχοντες περιπατητές.

Στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου η Ομάδα Κρουσταλήτες θα δίνουν τον ρυθμό με τα κρουστά τους για την τελική ευθεία!

Άφιξη: Μόλος της Πάτρας όπου θα γίνει η τελετή λήξης με: βράβευση των πολυπληθέστερων ομάδων από τις 4 κατηγορίες Ομαδικών Εγγραφών (Εκπαιδευτική Κοινότητα, Ιδιωτική Πρωτοβουλία, Επιχειρήσεις, Σύλλογοι-Σωματεία), κλείσιμο εκδήλωσης και σχολές χορού KEEP DANCING PATRAS.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο περίπτερο της πλ. Γεωργίου μέχρι το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, στις 21:00.

Ροή ειδήσεων

Advertisement