Connect with us

Ελλάδα

Απίστευτο ξέσπασμα Μικρούτσικου για Μπέο: Πήγε να τσεκάρει μην μπήκε κανένα μαυράκι, για να μπορέσει να κρατήσει την καθαρότητα ως γνήσιος ρατσιστής

Published

on

Σε σχολείο της ομογένειας στη Νότια Αφρική, βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, εκεί όπου τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Τα αποκλειστικά πλάνα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον τραγουδιστή να γνωρίζει την αποθέωση και τον δήμαρχο Βόλου να παρακολουθεί από την πρώτη θέση.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μετέφερε το ρεπορτάζ για την εμφάνιση τόσο του Αργυρού, όσο και του Μπέου στην ίδια εκδήλωση.

Καθ’ όλη η διάρκεια του ρεπορτάζ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος χαμογελούσε με νόημα, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ρωτάει γι’ αυτήν του την αντίδραση.

«Ο κ. Μπέος είχε πάει να τσεκάρει, επειδή είναι Ελληνόπουλα εκεί της ομογένειας, μην έχει μπει κάνα μαυράκι, να μπορέσει να κρατήσει την καθαρότητα, ως γνήσιος ρατσιστής. Ευχαριστώ πολύ, αστείο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να αντιδρά: «Αυτό είναι άτοπο αυτή τη στιγμή και άστοχο».

«Για τον Μπέο εννοείς;», τον ρώτησε τρεις φορές ο κ. Μικρούτσικος με τον Λεμπιδάκη να του απαντά: «Γι’ αυτό που βλέπουμε τώρα», με αποτέλεσμα ο πρώτος να εκραγεί.

«Έκανα ένα αστείο και μέμφεσαι το αστείο μου την ώρα που ο Μπέος έχει βγει και λέει αυτά για τους ομοφυλόφιλους με τέτοια γλώσσα. Αυτόν τον άνθρωπο θα τον υπολήπτομαι επειδή πήγε στην Αφρική; Τους Εβραίους, τους αθίγγανους, τους ομοφυλόφιλους… αυτούς κυνηγούσε και ο Χίτλερ. Εγώ δεν δίνω συγχωροχάρτια σε ρατσιστές. Είπα ένα αστείο που δυστυχώς ακουμπάει στην πραγματικότητα. Πάω να υπογραμμίσω να μην ξεχνάμε αυτά που δήλωσε. Δεν είναι μικρά πράγματα, δεν είναι ολίσθημα γλώσσας. Είναι κυριαρχία νοοτροπίας», επισήμανε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement