Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Έστω την ύστατη στιγμή

Published

on

 

Οι Αμερικανοί επενδυτές πρέπει να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ιστορικής Παναχαϊκής

Ούτε χθες είχαμε λευκό καπνό στα διοικητικά της Παναχαϊκής με τους Αμερικανούς επενδυτές να μην έχουν βρει την «χρυσή» τομή στο να προχωρήσει η κοκκινόμαυρη ομάδα τον ανηφορικό και δυσβάσταχτο δρόμο της Super League 2.

Οι Αμερικανοί μέχρι στιγμής έχουν βάλει χρήματα στην ομάδα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Τώρα γιατί δεν δόθηκαν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο με στόχο να παραμείνουν και οι ποδοσφαιριστές είναι ένα άλλο θέμα που σίγουρα όλοι θα θέλουν κάποια στιγμή να μάθουν.

Όμως στο σήμερα, οι Αμερικανοί μέχρι ώρας είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και σχεδόν έχουν αποπληρώσει τα χρέη με την κοκκινόμαυρη ομάδα να «καθαρίζει» όσον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Σίγουρα ο στόχος των μετόχων δεν ήταν μόνο να καθαρίσει η ομάδα από τα χρέη αλλά παράλληλα να παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία καθώς σε διαφορετική περίπτωση γνωρίζουν ότι θα χάσουν ό,τι χρήματα έχουν βάλει στην ΠΑΕ.

Βλέποντας λοιπόν τη μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα φαίνεται να αντέδρασαν χωρίς όμως να έχουν βρει ακόμα την λύση.

Έστω την ύστατη στιγμή οι Αμερικανοί μέτοχοι της ΠΑΕ να κάνουν το σωστό, να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν και άμεσα να επέμβουν με συγκεκριμένες αποφάσεις. Μπορεί η παραμονή να κριθεί στα μπαράζ όμως το όλο ζήτημα είναι ότι μια ομάδα σαν την Παναχαϊκή με τεράστια ιστορία δεν μπορεί να διασύρεται ούτε από τον συμπαθή Γιούχτα, ούτε από κανένα συμπαθέστατο χωριό της Ελλάδος. Απαιτούνται άμεσα αποφάσεις και άμεσα βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας για την ιστορία της ομάδας, για την φανέλα που τίμησαν όλοι αυτοί που την έκαναν γνωστή σε όλη την Ευρώπη.

ΜΕ ΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΡΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Παναχαϊκή συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα κόντρα στα Χανιά. Μια ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την προηγούμενη αγωνιστική καθάρισε σχεδόν εύκολα στη Μεσσηνία την Καλαμάτα με το ευρύ 3-0.

Δυστυχώς την συγκεκριμένη στιγμή η Παναχαϊκή είναι το αουτσάιντερ και τα Χανιά το μεγάλο φαβορί ωστόσο ουδείς γνωρίζει ποιος εντέλει θα ρισκάρει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Ο προπονητής της Κ19, Χάρης Ράντος, και χθες προπόνησε την ομάδα παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Γεωργαρά.

Ο ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ο Ιωάννης Τσατσούλης του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τα Χανιά, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο Περιβολίων (15:00) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Βοηθούς θα έχει τους Αλέξανδρο Ίσσα Αθηνών, Γεώργιο Φραγκιαδάκη Λασιθίου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Βλάχος Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής διαιτησίας ο Χρυσοβαλάντης Βρακάς Εύβοιας. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (15:00): Ολυμπιακός Β-Τηλυκράτης Λευκάδας: Μπακογιάννης (Αθηνών), Γιούχτας-Παναθηναϊκός Β: Γιαννούκας (Δωδ/νησου), Αιγάλεω-Athens Kallithea FC: Κόκκορης (Αρκαδίας), Καλαμάτα-Ηλιούπολη: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας). (29/10): Διαγόρας-Ιωνικός: Αλάμπεης (Αθηνών).

Ροή ειδήσεων

Advertisement