Connect with us

Ελλάδα

Καλαμάτα: «Ήταν η καλύτερη μητέρα» – Ραγίζει καρδιές ο αδερφός της 43χρονης που έπεσε από τον 4ο όροφο

Published

on

Θλίψη έχει προκαλέσει τόσο στην Καλαμάτα όπου έμενε όσο και στη Φθιώτιδα από την οποία καταγόταν ο θάνατος της 43χρονης Ιωάννας, η οποία την Τετάρτη έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι τίναζε τα χαλιά πριν να βρεθεί στο κενό.

«Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου», λέει συντετριμμένος στο LamiaReport ο αδελφός της. «Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος. Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό. Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι…» πρόσθεσε συντετριμμένος.

kalamata-43xroni

Η άτυχη 43χρονης βρισκόταν στην Καλαμάτα τα τελευταία 20 χρόνια δουλεύοντας στην πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας και στη συνέχεια στον Δήμο Καλαμάτας όπου είχε καθήκοντα διεύθυνσης του Τμήματος Πολεοδομίας.

Συγγενείς και φίλοι της 43χρονης θα της πουν το τελευταίο «αντίο» στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό που αγαπούσε στο Νέο Κρίκελλο Φθιώτιδας.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία της πνοή η 43χρονη μητέρα που έπεσε από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, που διέμενε, στην οδό Ηροδότου.

Στο σημείο που βρέθηκε πεσμένη η άτυχη γυναίκα, οι αστυνομικοί βρήκαν κι ένα χαλί. Σύμφωνα με μάρτυρες της περιοχής, οι οποίοι μίλησαν στους αστυνομικούς, είδαν την γυναίκα να τινάζει ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό.

Φωτογραφίες από την πολυκατοικία που διέμενε η 43χρονη κι έπεσε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου:

kalamata-cont
kalamata__2_
kalamata__3_

Η 43χρονη μητέρα πήγε το πρωί τα δύο ανήλικα παιδιά της στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της. Όταν συνέβη το μοιραίο βρισκόταν μόνη της στο διαμέρισμα και εξετάζεται από την αστυνομία και το ενδεχόμενο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 43χρονη είχε εγκαταλείψει τη δουλειά της κι είχε αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της. Ο θάνατός της από την πτώση ήταν ακαριαίος κι η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να δώσει απαντήσεις στην οικογένειά της που έχουν σοκαριστεί από το τραγικό γεγονός.

Ροή ειδήσεων

Advertisement