Connect with us

Ελλάδα

Οδυσσέας Σταμούλης προς δημοσιογράφους: «Σεβαστείτε το πένθος μου – Είναι ψέμα ότι έχω καταστραφεί οικονομικά»

Published

on

Με μια ανακοίνωση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης έδωσε τη δική του απάντηση σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν τις τελευταίες ημέρες να «έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα». Ο ηθοποιός απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους, στους οποίους ανέφερε: «Σεβαστείτε το πένθος μου».

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι του 2023, ο Οδυσσέας Σταμούλης έχασε τον 11χρονο γιο του, όταν το παιδί, που βρισκόταν σε διακοπές στους Φούρνους Ικαρίας, πνίγηκε στη θάλασσα. Όπως είχε γίνει γνωστό, το άτυχο παιδάκι μπλέχτηκε σε μια σημαδούρα και δεν κατάφερε ποτέ να βγει ζωντανό από τη θάλασσα.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του ηθοποιού:

«Αγαπητοί δημοσιογράφοι, η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40 συναπτά έτη, δεν ξεκίνησα τώρα. Φυσικά και η εργασία που έχω την ευλογία και την τύχη να κάνω είναι και η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Εργάζομαι όπως θα συνεχίσω να εργάζομαι όπως εργάζεται κάθε άνθρωπος που ασκεί ένα επάγγελμα για να βιοποριστεί. Εκτός κι αν έχει λύσει τα ζητήματα της ζωής του.

Από την άλλη δεν είμαι μόνος μου, δεν ήμουν ποτέ μόνος, είχα και έχω δίπλα μου πολύ γερά στηρίγματα, αυτά προς γνώση μερικών που γέμισαν το κόσμο για την οικονομική μου κατάρρευση όπως και να σας ενημερώσω ότι μετά από τόσα χρόνια εργασίας κάτι κάναμε κι εμείς!

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους υπέροχους συναδέλφους μου που παίζουμε μαζί αυτή την περίοδο στην παράστασή μας «Ένας Βλάκας και μισός» του Δημήτρη Ψαθά και που μαζί με εμένα και με όσα περνάω ταλαιπωρούνται κι αυτοί από ανακρίβειες και ασάφειες που ακούγονται και να τους πω ότι είναι πραγματική ευλογία που υπάρχουν στη ζωή μου και που έχω ττηνη τύχη να συνεργάζομαι μαζί τους!

Η παράσταση στην οποία συμμετέχω είναι η παράσταση που συμμετείχα και κατά τη περίοδο του καλοκαιριού. Όπως έρχονται κι άλλα πράγματα που θα κάνω καλλιτεχνικά και προς το παρόν δεν θα τα αποκαλύψω. Μέσα σε όλα αυτά τα απίστευτα λοιπόν που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί θέλω να τονίσω ότι:

• Eίναι ψέμα ότι έχω καταστραφεί οικονομικά.

• Είναι ψέμα ότι διώχθηκε παράσταση από το θέατρο Αυλαία που παίζω για να μπει η παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία συμμετέχω. Η δική μας παράσταση είναι κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα ενώ των συναδέλφων ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

• Είναι ψέμα η φωτογραφία που κυκλοφορεί σε sites στο διαδίκτυο ότι είμαι εγώ και το παιδί μου, αντιθέτως στη φωτογραφία εμφανίζεται ο αδερφός μου με τον ανιψιό μου.

• Είναι ψέμα ότι έδωσα την οποιαδήποτε συνέντευξη στον οποιοδήποτε δημοσιογράφο του οποιουδήποτε μέσου.

Για όλα αυτά λοιπόν σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο. Σεβαστείτε το πένθος μου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ».

Ροή ειδήσεων

Advertisement