Connect with us

Ελλάδα

Ο Κασσελάκης δημιουργεί περιφερειακά γραφεία στις μεγάλες πόλεις – Οι δύο στόχοι

Published

on

Γραφεία σε κάθε περιφέρεια της χώρας σχεδιάζει να ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Αυτά τα γραφεία εντάσσονται σε έναν συνολικό σχεδιασμό από την Κουμουνδούρου για την πολιτική διάδραση όλων των ανθρώπων σε κάθε γωνία της χώρας. «Να μπει στο παιχνίδι κάθε άνθρωπος από κάθε πλευρά της Ελλάδος», επισημαίνουν χαρακτηριστικά πηγές στο In.

Βασικός στόχος των γραφείων αυτών που θα δημιουργηθούν είναι να προσελκύσει ανθρώπους κάθε ηλικίας

Ξεκαθαρίζουν ότι τα συγκεκριμένα γραφεία δεν θα έρχονται σε αντιπαράθεση με τα ήδη υπάρχοντα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ, σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να συστεγάζονται. Προφανώς, υπογραμμίζουν, θα έχουν ένα πρόσημο του κόμματος, όμως, ο κύριος στόχος, είναι να αποτελέσουν κάτι διαφορετικό και νέο συγκριτικά με τα παραδοσιακά γραφεία κομμάτων.

Ένας ακόμη βασικός στόχος των γραφείων που θα δημιουργηθούν είναι να προσελκύσουν ανθρώπους κάθε ηλικίας, ώστε να δημιουργηθεί η «αδιαμεσολάβητη σχέση» με την κοινωνία. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός πλαισιώνεται και από τα 13 Περιφερειακά Συνέδρια που έχουν εγκριθεί στον δρόμο για το συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Περιφερειακά γραφεία από τον Στέφανο Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχε γνωστοποιηθεί ότι από τον Νοέμβριο ώς τον Ιανουάριο θα διεξαχθούν 13 περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια, με στόχο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες και να αναδειχθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Πάμε να δουλέψουμε μαζί» είπε σε νέους της Θεσσαλονίκης
«Πάμε να δουλέψουμε μαζί» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης είπε σε νεολαίους της Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στη δημιουργία των συγκεκριμένων γραφείων, καθώς προανήγγειλε τη δημιουργία τους στη Θεσσαλονίκη.

Απευθυνόμενος στους ίδιους νέους τους είπε «θες να έχεις φωνή; Έλα να δουλέψεις», με τους ίδιους να του απαντάν πως «θα είμαστε εδώ παρόντες».

in.gr

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement