Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σημείο στην Bundesliga και… γκολ στη La Liga

Published

on

Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ολοκληρώθηκε και ακολουθεί ένα άκρως ενδιαφέρον τετραήμερο με πολλές επιλογές από τις εγχώριες λίγκες. Σε Ισπανία και Γερμανία θα ρίξουμε τα… δίχτυα μας απόψε.

Μπόχουμ – Μάιντζ (21:30)

Αρκετά απρόβλεπτη η Μπόχουμ μέχρι τώρα στην Μπουντεσλίγκα, αγνοεί τη νίκη, αλλά έχει κόψει βαθμούς από Ντόρτμουντ και Λειψία, ενώ έχει φάει «επτάρα» από Μπάγερν και «πεντάρα» από τη Στουτγκάρδη. Δε γεμίζει το μάτι γενικότερα, δυσκολεύεται σημαντικά στο γκολ (χειρότερη επίθεση) το πάει στη δύναμη κι ό,τι βγει.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Fonbet 2023 – Γιατί επιβάλλεται να την δοκιμάσεις

Η Μάιντζ είχε κάκιστη εικόνα, πολλά αμυντικά προβλήματα και βρίσκεται δικαίως στην τελευταία θέση, με επίδοση 0-2-4. Όμως, στα δύο προηγούμενα ματς ήταν αισθητά βελτιωμένη. Στο ένα παραχώρησε 2-2 στην Γκλάντμπαχ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 88′, στο άλλο ζόρισε αρκετά την Μπάγερν, χάνοντας τελικά με 3-1. Θα της δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα απόψε.

Χιρόνα – Θέλτα (22:00)

Εντυπωσιακή η Χιρόνα, ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δε θα περίμενε πως έπειτα από τις πρώτες 10 αγωνιστικές της La Liga, θα βρισκόταν στην κορυφή, «αγκαζέ» με τη Ρεάλ, η οποία είναι η μοναδική ομάδα που την έχει κερδίσει, μέχρι στιγμής. Φουλ επιθετική η νοοτροπία της, έχει σκοράρει 14 φορές σε 5 φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις. Η Θέλτα αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, ένας από τους λόγους που δεν τα έχει πάει καλά είναι το ότι δέχεται εύκολα γκολ. Περιμένουμε ματς με ρυθμό, όπου θα σημειωθούν αρκετά γκολ.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement