Connect with us

Παναχαϊκή

Δήλωση Βαλάντη Μπλέτσα μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με την Παναχαϊκή

Published

on

Δήλωση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Παναχαϊκή Βαλάντη Μπλέτσα για τη διακοπή της συνεργασίας του με την ΠΑΕ.

“Αγαπητοί φίλοι,
Ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε για μένα στις αρχές του περασμένου Αυγούστου ολοκληρώθηκε σήμερα. Η θητεία μου στον μεγάλο αυτό Σύλλογο που λέγεται Παναχαϊκή αποδείχθηκε βραχύβια. Το εγχείρημα ήταν μεγάλο και οι δυσκολίες γνώριζα εξ αρχής ότι είναι τεράστιες.
Ερχόμενος στην Πάτρα 7 Αυγούστου μαζί με τους συνεργάτες μου κάναμε το αδύνατο-δυνατό, με το χαμηλότερο μπάτζετ του Πρωταθλήματος για να τα καταφέρουμε.
Δεν φοβηθήκαμε, δεν εγκαταλείψαμε, δεν είπαμε ποτέ ψέματα για τους ρεαλιστικούς στόχους της ομάδας και κυρίως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας να κατέβουμε από το τρένο!
Κοιτάξαμε τους πάντες στα μάτια!
Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και δουλέψαμε σκληρά γι αυτό. Είναι βέβαιο ότι κάναμε και λάθη. Ποιος δεν κάνει άλλωστε όταν προσπαθεί. Καταφέραμε αρκετά όσα εμπόδια και αν συναντήσαμε.
Χρόνιες παθογένειες της ομάδας, μας δημιούργησαν ουκ ολίγες φορές εμπόδια. Επιχειρήσαμε να τις θεραπεύσουμε. Θέλαμε στεγανά στα αποδυτήρια και καθαρές σχέσεις με τον Τύπο. Σε ένα βαθμό τα καταφέραμε. Σίγουρα όμως όχι απόλυτα…
Η Παναχαϊκή ήταν και θα παραμείνει ένας τεράστιος Οργανισμός. Ένας κοιμώμενος Γίγαντας.
Η ομάδα δεν είναι ούτε ο εκάστοτε Πρόεδρος της, ούτε ο εκάστοτε Γενικός Διευθυντής της, ούτε καν οι Μέτοχοι…
Η ομάδα είναι ο κόσμος της! Είναι οι αγνοί φίλαθλοι της που αγωνιούν καθημερινά για την αξιοπρέπεια της και κυρίως το μέλλον της! Είναι τα παιδιά της κερκίδας που ποτέ δεν χάιδεψαν αυτιά και διαχρονικά στέκονται σαν ασπίδα απέναντι σε οτιδήποτε λειτουργεί σε βάρος της! Ξέρω ότι η έντονη ενίοτε κριτική τους ήταν πάντα καλόπιστη. Πολλές φορές ενοχλητική ακόμα και σκληρή για μένα. Ήταν όμως πάντα δίκαιη και είχε γνώμονα το καλό της ομάδας!
Σε αυτούς τους αγνούς φιλάθλους της Παναχαϊκής, θέλω να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ευχαριστώ επίσης όλους όσους με εμπιστεύτηκαν σε αυτό το δύσκολο ρόλο αλλά και το σύνολο των ποδοσφαιριστών που ανεξάρτητα από το αγωνιστικό αποτέλεσμα ξέρω ότι με εντιμότητα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη και καλή πορεία στην ομάδα.
Στην Παναχαϊκή αξίζουν σπουδαία πράγματα. Αξίζουν αυτά που ανταποκρίνονται στην βαριά της φανέλα και την τεράστια ιστορία της! Εύχομαι με όλη μου την ψυχή σύντομα να τα βρει! Δεν της αξίζει τίποτα λιγότερο!
Σας ευχαριστώ”
Βαλάντης Μπλέτσας

Ροή ειδήσεων

Advertisement