Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟ 46ΧΡΟΝΟ – Ποιος ήθελε νεκρό τον επιχειρηματία;

Published

on

Με ανάσα… κομμένη παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το πρωτοφανές θρίλερ που σημειώθηκε τη μοιραία νύκτα της 9ης Σεπτεμβρίου στο σκοτεινό δάσος του Κουνουπελίου και το οποίο στοίχισε τη ζωή του 46χρονου Σάκη Γκολφίνου.

Ποιος άραγε ήθελε νεκρό τον επιχειρηματία; Τα ερωτήματα πολλά, οι απαντήσεις -για την ώρα, λίγες…

Ο επιχειρηματίας από την Βάρδα βρέθηκε απανθρακωμένος μπροστά από το αυτοκίνητο του στο δάσος, από πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί και το γεγονός πως αυτοί που ήθελαν να… βγάλουν απ τη… “μέση” τον 46χρονο άνδρα, έβαλαν και δεύτερη φωτιά -πιθανώς για να αποπροσανατολίσουν τις αρχές και το έργο τους -και με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν και χρόνο… Τα λάθη τους, πολλά…

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο μικροσκόπιο των αρχών φαίνεται πως έχει μπει ένα μαύρο όχημα το οποίο είχε γίνει… σκιά του άτυχου επιχειρηματία, λίγες ώρες -ενδεχομένως και ημέρες πριν ο 46χρονος επιχειρηματίας εντοπιστεί απανθρακωμένος.

Τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να εξακριβώσουν -μέσα από υλικό που έχουν στα χέρια τους, τη δράση και τις κινήσεις του εν λόγω οχήματος, ποιοί και πόσοι επέβαιναν σε αυτό αλλά και τί σχέση μπορεί να είχαν με τον Σάκη Γκολφίνο.

Σε άλλο μέτωπο της έρευνας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», έχει γίνει ήδη άρση στο κινητό τηλέφωνο του άτυχου επιχειρηματία, προκειμένου οι αρχές να αντλήσουν στοιχεία που θα φανούν χρήσιμα για την έρευνα τους.

Η αστυνομία, εξετάζει με ποιους συνομίλησε τελευταία φορά ο άτυχος 46χρονος, με ποιους είχε συχνή επαφή καθώς επίσης και τι μηνύματα και με ποιους είχε ανταλλάξει το τελευταίο διάστημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement