Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

To «ΟΧΙ» στην Αχαΐα-Παρουσία της Υφυπουργού Υποδομών, Χριστίνας Αλεξοπούλου κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις στην Πάτρα

Published

on

Κορυφώνονται σήμερα με την επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας και την παρέλαση οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις στην Πάτρα θα εκπροσωπήσει η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης Δημήτριος Σκάλκος και στον Πύργο ο Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Πέτρος Καμπούρης.

Ειδικότερα για την Πάτρα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σήμερα είναι το εξής:

-11.00: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών

χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου (τέλος προσέλευσης επισήμων 10.50).

-11.30: Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο της Ελευθερίας στην πλατεία Εθνικής

Αντίστασης όπου θα υπάρχει τιμητική φρουρά από σημαιοφόρους των Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων των Πατρών. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, Αλέξανδρος Χάιδας. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού, ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, αποχώρηση σημαιοφόρων και επισήμων.

-12.00: Παρέλαση προ των επισήμων στην πλατεία Τριών Συμμάχων των Σωματείων, Οργανώσεων, Αντιπροσωπειών του Πανεπιστημίου Πατρών, ΤΕΙ, μαθητών, πολεμιστών Εθνικής Αντίστασης, ΕΕΣ, Τμημάτων Στρατού.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα παραστεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Αγρίνιο, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος θα βρίσκεται στις εκδηλώσεις στην Πάτρα, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά στην Αμφιλοχία, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλειος Γιαννόπουλος στον Πύργο, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαρία Μπίλια στην Ανδραβίδα.

Επίσης, στην Αχαΐα, η Περιφέρεια θα εκπροσωπηθεί ως εξής: ο Αντιπεριφερειάρχης

Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης στο Αίγιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου Ανδρέας Φίλιας στη Χαλανδρίτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τάκης Παπαδόπουλος στην Πάτρα, ο βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Πάνος Σακελλαρόπουλος στην Πάτρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement