Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διακοπτό: Στην περιοχή των κατολισθήσεων εκτάκτως η Χρ. Αλεξοπούλου με κλιμάκιο του ΟΣΕ

Published

on

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη επιθεώρηση την οποία πραγματοποίησε η αχαιή Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, συνοδεία κλιμακίου του ΟΣΕ αποτελούμενου από τον πρόεδρο Παναγιώτη Τερεζάκη στην γραμμή του Οδοντωτού και την περιοχή στα καμένα του Διακοπτού.

Στην επιτόπια επιθεώρηση της κατάστασης στην περιοχή έδωσαν το παρών τους ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας Βασίλης Χριστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Φιλιππάτος. Στη διάρκεια της επιθεώρησης έγινε ενημέρωση από τον μελετητή του ΟΣΕ, καθηγητή Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με αναγκαίες παρεμβάσεις για την ανάταξη της γραμμής του τρένου σε σημεία των εκτεταμένων κατολισθήσεων, από το 2ο έως το 4ο χλμ. της γραμμής του τρένου Διακοπτό – Καλάβρυτα.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει άμεση συνεργασία και αξιολόγηση στις επείγουσες παρεμβάσεις προκειμένου να αποτραπεί μόνιμο πρόβλημα με τα δρομολόγια του τρένου ενώ θα «τρέξει» άμεσα και η μελέτη για επείγουσες παρεμβάσεις στο σύνολο της γραμμής που θα γίνουν σε δεύτερη φάση, μετά το τέλος των βροχών.

Π ΣΑΚ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement