Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: “Μπράβος” εμβόλισε περιπολικό και τραυμάτισε αστυνομικό! Τον κυνηγούσαν στην οδό Γούναρη

Published

on

Ο οδηγός μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, αδιαφόρησε στο σήμα Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο το βράδυ της Δευτέρας 30/10/2023 στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γούναρη, στην Πάτρα,  πάτησε γκάζι και συνέχισε την πορεία του.

Οι αστυνομικοί τον καταδιώξαν με τον οδηγό όπως προέκυψε στη συνέχεια να είναι «γνωστός» στις Αρχές, για υποθέσεις της «νύχτας» και για οπλοκατοχή, να αναπτύσσει ταχύτητα, να περνά τουλάχιστον 4 «κόκκινους» φωτεινούς σηματοδότες, προκειμένου να διαφύγει.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι και την οδό Σισσίνη, όπου ο μοτοσικλετιστής «εγκλωβίστηκε» σε στενό, οπότε και δεν δίστασε να αναπτύξει ταχύτητα και να εμβολίσει τη μηχανή της ΕΛΑΣ τραυματίζοντας στον πόδι αστυνομικό, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αφού ένιωσε οτι τα περιθώρια στενεύουν, απευθύνθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας τους «τώρα θα σας δείξω».

Συνελήφθη και διαπιστώθηκε πως δεν έφερε δίπλωμα οδήγησης και το όχημα του, ήταν ανασφάλιστο.

Ο άνδρας κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί 7 φορές, έχοντας σχηματισθεί σε βάρος του ισάριθμες  δικογραφία για οπλοκατοχή, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Σε μια περίπτωση μάλιστα όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές  «έδωσε το παρών στην Αστυνομία, φέροντας μαζί του όπλο».

Για το χθεσινοβραδινό περιστατικό σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και φθορά ιδιοκτήσιας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement