Connect with us

Ελλάδα

Τραγωδία στην Ευρυτανία: Νεκρός ο εργαζόμενος του ΕΚΑΒ που έπεσε με μηχανή σε γκρεμό

Published

on

Ένα πραγματικό θρίλερ με τραγικό τέλος, εξελίχθηκε από τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/02) για τον εντοπισμό τραυματισμένου 50χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος κινούνταν στην ε.ο. Μονής Προυσσού – Αγρινίου, στον νομό Ευρυτανίας.

Περίπου στη 01:40 τηλεφώνησε ο ίδιος στη γυναίκα του και ενημέρωσε ότι έχει φύγει με τη μηχανή του σε γκρεμό, χωρίς όμως να μπορέσει να δώσει την ακριβή θέση του, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Από εκείνη την ώρα, 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), 9 αστυνομικοί με 3 οχήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές «χτένισαν» όλο τον δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν τον 50χρονο. Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, καθώς επρόκειτο για αγαπητό μέλος της «οικογένειάς» τους με πολλά χρόνια στις διασώσεις και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, ο 50χρονος εντοπίστηκε σε γκρεμό, χωρίς τις αισθήσεις του. Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως στον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 50χρονος ζει, ήταν όμως αργά.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν στομ δρόμο. Ο 50χρονος, ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement