Connect with us

Ελλάδα

Σοκ με ξυλοδαρμό εγκύου-«Με γράπωσε από τα μαλλιά και με κλώτσαγε»

Published

on

Για τον ξυλοδαρμό, που κατήγγειλε ότι δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Βουλιαγμένη από τον 48χρονο σύντροφό της και επιχειρηματία, μίλησε η 27χρονη έγκυος.

Η έγκυος περιέγραψε, συγκεκριμένα, τις ώρες αγωνίας που βίωσε στο αυτοκίνητο του πασίγνωστου επιχειρηματία μετά την έξοδό τους σε γνωστό εστιατόριο στη Βουλιαγμένη. «Με γράπωσε από τα μαλλιά και με κλώτσαγε» ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή, η οποία βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Την άρπαξε από τα μαλλιά, την ακινητοποιεί και άρχισε να την κλωτσάει σε όλο της το σώμα.

Πρόσθεσε πως «ήταν έξαλλος, μου ζήτησε να μπω στο αυτοκίνητό του, δεν ξέρω τι συνέβη και τι έγινε», ενώ την ίδια ώρα αυτόπτες μάρτυρες, που βρέθηκαν στο σημείο, κατήγγειλαν το συμβάν με αποτέλεσμα η 27χρονη έγκυος να μεταφερθεί σε μαιευτήριο στο Φάληρο.

Το χρονικό της καταγγελίας
Όλα ξεκίνησαν, όπως ειπώθηκε, το βράδυ προς τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από κοινή έξοδο του ζευγαριού σε εστιατόριο της παραλιακής και στη συνέχεια, ο 48χρονος ήθελε να γυρίσει στο σπίτι του στα Νότια Προάστια και να μείνει μόνος του για μισή ώρα.

Όπως εξηγεί η 27χρονη, το βράδυ του Σαββάτου ο 48χρονος είχε περίεργη συμπεριφορά, καθώς είχε κλειστεί για περίπου ένα τέταρτο στις τουαλέτες του εστιατορίου. Αφού επέστρεψαν στο σπίτι του άνδρα, αυτός φέρεται να της ζήτησε να τον αφήσει μόνο του και να φύγει από την οικία.

Η έγκυος αποχώρησε και άρχισε, σύμφωνα με τον Alpha, να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητό της μέχρι το σημείο που ο επιχειρηματίας της ζήτησε να σταματήσει και να μπει στο αυτοκίνητό του. Η 27χρονη μπήκε στο όχημά του και εκεί του είπε πως ήθελε εξηγήσεις για την περίεργη συμπεριφορά του.

Εκείνη την ώρα, την αρπάζει από τα μαλλιά, την ακινητοποιεί και άρχισε να την κλωτσάει σε όλο της το σώμα. Γείτονας άκουσε τις φωνές της, κάλεσε το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στη μαιευτική κλινική, για να δει την κατάσταση της υγείας της ίδιας και του βρέφους της.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement