Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Εργαζόμενοι Δήμου Πατρέων-Επιστρέφουν χωρίς ελπίδα από το Λασίθι

Published

on

Ακόμη και την αναβολή απέρριψε το Πρωτοδικείο Λασιθίου στη συζήτηση της υπόθεσης των συμβασιούχων της Κοινωφελούς που είχαν προσφύγει διεκδικώντας να επιστρέψουν στις θέσεις τους, στο Δήμο Πατρέων.

Από το δικαστήριο απορρίφθηκαν και οι τρεις αιτήσεις που είχαν καταθέσει περίπου 388 συμβασιούχοι. Όπως σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό των συμβασιούχων, «όλεθρος σε βάρος των εργαζομένων! Συγχαρητήρια κ. Πελετίδη στερήσατε και την τελευταία ελπίδα για ένα μεροκάματο σε εκατοντάδες οικογένειες!

Το Πρωτοδικείο Λασιθίου απέρριψε ακόμη και την αναβολή στους 110 εργαζόμενους και εντός 10 ημερών ο δικηγόρος τους που δεν παρευρέθηκε σήμερα ο ίδιος, οφείλει να αντικρούσει στην ουσία το αίτημα συζήτησης! Άνωθεν παρέμβαση του Αρείου Πάγου ζήτησε από όλα τα πρωτοδικεία να ασχολούνται μόνο με τοπικές υποθέσεις… Απορρίφθηκαν και οι τρείς αιτήσεις με την πρώτη των 2022 να έχει κατακρεουργηθεί από την δικαστική έδρα μετά την πείσμονα αντίρρηση Πελετίδη και να έπονται ριγμένοι και οι υπόλοιποι. Ενώ έπρεπε να ισχύσει η αρχή της ισότιμης μεταχείρισης και της αναλογικότητας, για όλες τις κατηγορίες εργαζομένων εφαρμόστηκε η άρνηση της δημοτικής Αρχής να συναινέσει! Ο εφιάλτης έχει ονοματεπώνυμο… Και για να απαντήσω δημοσίως στα ψέματα Πελετίδη: Σε προκαλώ σε δημόσιο διάλογο μπροστά σε εργαζόμενους και Δημοσιογράφους, αλλά που; Κρύβεσαι με ρητορικές επιθέσεις στην Κυβέρνηση! Έλα να ζητήσουμε μαζί μόνιμες θέσεις εργασίας μοριοδότηση προσλήψεων και χρήματα! Πρώτα όμως να τους ζητήσεις συγνώμη, αφού πρόδωσες το δίκιο του εργάτη!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement