Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με υπηρεσιακή ατζέντα-Έφτασε στην Πάτρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου

Published

on

Δείκτες εγκληματικότητας, οργανόγραμμα προσωπικού, ελλείψεις σε εξοπλισμό, κτηριακό και όλα τα υπηρεσιακά ζητήματα που εκκρεμούν θα τεθούν επί τάπητος στην επίσκεψη του Γιάννη Οικονόμου σήμερα στην Πάτρα.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου συνοδεύεται από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυριόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Μάνο Λογοθέτη, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, ενώ αναμένεται να επισκεφθεί και Αστυνομικά Τμήματα.

Τον Υπουργό υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο οποίος τον ενημέρωση για το έργο της Αστυνομίας σε όλη την Δυτική Ελλάδα, παρουσιάζοντας τα επίσημα στοιχεία, τα οποία δείχνουν μείωση της εγκληματικότητας, αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν προκειμένου η Αστυνομία να ανταποκριθεί πλήρως στο έργο της σε επίπεδο πρόληψης και καταστολής.

Παράλληλα, θα συναντηθεί με τους αστυνομικούς διευθυντές των Διευθύνσεων Αχαΐας Θεόδωρο Τσάτσαρη, Ηλείας Γιώργο Σωτηρόπουλο, Αιτωλίας Α. Καπνιάρη και Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα, οι οποίοι θα τον ενημερώσουν για τα επιμέρους ζητήματα των νομών ευθύνης τους και για τις προτεραιότητες που θέτουν για να μπορέσει η Αστυνομία να είναι πιο αποτελεσματική.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement