Connect with us

Ελλάδα

ΚΤΕΛ Αττική: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη – Φώναζε «θέλω να πάω φυλακή»

Published

on

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή οδηγό λεωφορείου στα ΚΤΕΛ Αττικής σημειώθηκε προ ημερών με το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητα να σοκάρει.

Όπως φαίνεται ο οδηγός διαπληκτίζεται με έναν επιβάτη και πάνω στον καυγά του επιτίθεται επιχειρώντας να τον καρφώσει με ένα κατσαβίδι που κρατά στο χέρι του.

Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» στο MEGA, επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες μέσα σε λεωφορείο της Αθήνας όταν μία γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό προκειμένου να τον ρωτήσει σε ποια στάση πρέπει να κατέβει διότι δεν γνώριζε καλά την περιοχή.

Ωστόσο, ο  οδηγός δεν είχε διάθεση να βοηθήσει τη γυναίκα, της απάντησε απότομα και την έβρισε.

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε την αντίδραση άλλων επιβατών που ζήτησαν τον λόγο από τον οδηγό και για τον τρόπο συμπεριφοράς του.

Κράταγε κατσαβίδι

Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα και άρχισε διαπληκτίζεται με άλλον επιβάτη.

Στο βίντεο ντοκουμέντο όμως που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» φαίνεται ο οδηγός να έχει σηκωθεί από τη θέση του και να κρατάει στο δεξί του χέρι ένα κατσαβίδι.

Μάλιστα πάνω στον καυγά επιχειρεί δύο φορές να καρφώσει τον επιβάτη με τον οποίο διαπληκτίζεται

Όπως ακούγεται και στο βίντεο ο οδηγός αφού επιτέθηκε με το κατσαβίδι στη συνέχεια φώναζε πως «δεν επιτρέπεται να μιλάμε στον οδηγό», «έχω ψυχολογικά, θέλω να πάω φυλακή».

Τέθηκε σε αργία

Η εκπομπή επικοινώνησε με την ΟΑΣΑ και με τα ΚΤΕΛ Αττικής αναφορικά με το περιστατικό και απάντησε το ΚΤΕΛ Αττικής:

«Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Την Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί».

Ροή ειδήσεων

Advertisement