Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αύξηση αφίξεων από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ της Αχαΐας

Published

on

Αύξηση σε ποσοστό της τάξεως του 15% αναμένεται φέτος στις κρατήσεις στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας για το τριήμερο του Καρναβαλιού στην Πάτρα.

Δειλά δειλά καταφθάνουν από τις αρχές της εβδομάδας οι επισκέπτες, όμως από σήμερα ξεκινά η μαζική έλευση όσων επιλέξουν την Πάτρα για να γιορτάσουν την Αποκριά, με αποκορύφωμα την αυριανή μέρα οπότε και μόνον από την Αθήνα αναμένονται 220 δρομολόγια.
Σύμφωνα με τον σταθμάρχη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Νίκο Μπακόπουλο, «φέτος από τα στοιχεία των προκρατήσεων εκτιμούμε ότι θα μεταφέρουμε στην Πάτρα περισσότερους επισκέπτες σε ποσοστό της τάξεως 10 -15%.

Το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχεται από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα και την Καλαμάτα, πόλεις που το ενδιαφέρον των επιβατών έχει αυξηθεί κατά 15-20%. Ο κύριος όγκος των επισκεπτών θα φθάσει στην Πάτρα την Παρασκευή, οπότε από την Αθήνα έχουν προγραμματιστεί 220αφίξεις.Με τα σημερινά δεδομένα, από την Θεσσαλονίκη οι αφίξεις θα είναι 25, από την Λαμία και τη Λάρισσα 10 με 12, από τα Γιάννενα 15 και από την Καλαμάτα 5, ενώ από την Κεντρική Βόρεια Ελλάδα και την Μακεδονία αναμένονται 6 -7 λεωφορεία».
Ο κ. Σταθόπουλος επισήμανε ότι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας είναι πανέτοιμο για να μεταφέρει με ασφάλεια και με τον σύγχρονο στόλο του το επιβατικό κοινό που θα επιλέξει την Πάτρα για να διασκεδάσει, ενώ τόνισε πως εάν ο καιρός αποδειχθεί σύμμαχος δεν αποκλείεται να αυξηθεί η ροή των επισκεπτών ακόμα και την τελευταία στιγμή.
Αξίζει να αναφέρουμε πως πέρυσι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας εξυπηρέτησε με απόλυτη ασφάλεια και αμεσότητα πάνω από 20.000 επισκέπτες, με την Διοίκηση και το προσωπικό να βρίσκεται στις επάλξεις όλο το τριήμερο, κάτι ήδη που θα κάνει και φέτος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement