Connect with us

Ελλάδα

Αύξηση 10 λεπτών στα εισιτήρια από το Αστικό ΚΤΕΛ

Published

on

Μετά από 13 χρόνια αναπροσαρμόζονται οι τιμές των κομίστρων στα ΚΤΕΛ όλης της χώρας.

Το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας, ακολουθώντας αυτή την απόφαση, από την 1η Ιανουαρίου 2024, θα αναπροσαρμόσει την τιμή, αυξάνοντας όλα τα εισιτήρια κατά 10 λεπτά (9%), ποσό που δεν καλύπτει ασφαλώς τις αυξήσεις σε καύσιμα, ανταλλακτικά, μισθοδοσία κ.λπ.
«Από την εποχή των μνημονίων μέχρι την πανδημία, έχοντας υποστεί όλες τις οικονομικές συνέπειες κρατήσαμε την τιμή του εισιτηρίου χωρίς καμία αύξηση. Παρόλα αυτά, ανανεώθηκε ο στόλος των λεωφορείων με σύγχρονα οχήματα και υπηρεσίες που προσφέρονται στο επιβατικό κοινό, με απόλυτο σεβασμό στο έργο που επιτελείται. Κατανοούμε ειλικρινά τις αντιδράσεις συμπολιτών μας, αλλά δυστυχώς στην εποχή την γενικών ανατιμήσεων παντού, ήταν αναπόφευκτο να έρθει και η αύξηση στην τιμή των εισιτήριων των ΚΤΕΛ. Ως πατρινή επιχείρηση με στοιχεία λαϊκής βάσης, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους συμπολίτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την αμοιβαία κατανόηση και εμπιστοσύνη που απαιτείται», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ
Σε αναπροσαρμογές προχωράει και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας. Το εισιτήριο για το δρομολόγιο Πάτρα-Αθήνα, κοστίζει πλέον 20,6 ευρώ και με επιστροφή 36 ευρώ. Αντίστοιχα το δρομολόγιο Πάτρα-Θεσσαλονίκη κοστίζει 38 ευρώ και με επιστροφή 86 ευρώ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement