Connect with us

Ελλάδα

Έρχονται καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ: Οι τραγικοί επιχειρησιακοί σχεδιασμοί και το ενδιαφέρον του Μαξίμου

Published

on

Λιγότερο από 60 μέρες μετράμε μέχρι να έρθει ο Ιανουάριος και μαζί του, οι κρίσεις στην αστυνομία, αλλά για κάποιους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, οι αποφάσεις για το μέλλον τους, έχει ήδη κριθεί.

Πρόκειται για υψηλόβαθμους αξιωματικούς που οι τοποθετήσεις τους δεν δικαίωσαν σε καμία των περιπτώσεων τις προσδοκίες όσων τους εμπιστεύτηκαν και ως εκ τούτου θα καρατομηθούν, δίχως δεύτερη σκέψη. Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς καθώς δεν έχουν καταφέρει να υλοποιήσουν κατά την διάρκεια της θητείας τους, ούτε έναν πλήρως καταρτισμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Και για να προλάβουμε εύκολα σχόλια και περιττό χιούμορ… οι καρατομήσεις δεν θα αφορούν μόνο τα γνωστά ονόματα, που είναι «φευγάτοι» από καιρό, άσχετα αν παραμένουν στις θέσεις τους για τυπικούς λόγους. Επίσης, μαθαίνουμε πως για τις επερχόμενες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, ενδιαφέρον δείχνει και το Μέγαρο Μαξίμου που έχει αντιληφθεί πως οι τελευταίες επιλογές, ήταν το λιγότερο άστοχες. Καλό θα είναι πάντως οι κρίσεις να γίνουν από αυτούς που πρέπει και όχι από άτομα που βρίσκονται «κοντά στο περιβάλλον Μαξίμου», που λένε οι κακές οι γλώσσες και όπως σημειώνουν, «φτιάχνουν ή καταστρέφουν καριέρες κατά το δοκούν».

LAWANDORDER

Ροή ειδήσεων

Advertisement