Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’΄ΕΠΣΑ: Στέψη υπό το βλέμμα της ΕΛ.ΑΣ

Published

on

Το Σάββατο διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο με τον Άρη Πατρών όπου και θα κρίνει τον πρωταθλητή Αχαΐας.

Ένα παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ζαρουχλεϊκων για το οποίο και έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το αν πληροί της προδιαγραφές.

Σίγουρα για ένα τέτοιο παιχνίδι-τελικός που θα μαζέψει εκατοντάδες φιλάθλους και δεν υπάρχουν κερκίδες, το συγκεκριμένο γήπεδο είναι «ακατάλληλο». Όμως οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και φυσικά ο Ατρόμητος δικαιούται και μέσω προκήρυξης και κλήρωσης να αγωνιστεί κανονικά στην έδρα του.

Μια ομάδα που διεκδικεί το τίτλο δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να μην αγωνιστεί μέσα στην έδρα της.

Γι’ αυτό λοιπόν η μεγάλη αυτή αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά στα Ζαρουχλεϊκα υπό το βλέμμα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αρης Πατρών κατέθεσε έγγραφο στην Αστυνομική Διεύθυνση για την ακαταλληλότητα του γηπέδου, όμως δεν προβλέπεται να πάρει καμία απόφαση η ΕΛ.ΑΣ βάση νόμου και διατάξεων για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τέτοιου είδους μέτρα μπορεί να ληφθούν μόνο στο επαγγελματικό.

Ωστόσο κατ’ εξαίρεση και λόγω της μεγάλης κρισιμότητας της αναμέτρησης, η ΕΛ.ΑΣ το Σάββατο θα έχει στο γήπεδο των Ζαρουχλεϊκων δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ θα υπάρχει παρουσία και της ΟΠΚΕ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement