Connect with us

Πολιτική

Σία Αναγνωστοπούλου: Ο Πολάκης για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης

Published

on

Αιχμηρή για τον Παύλο Πολάκη ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Σία Αναγνωστοπούλου καθώς, όπως είπε, «για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης».

Αφορμή στάθηκε το ύφος της απάντησης του μέντορα του Στέφανου Κασσελάκη στον Γιώργο Σταθάκη ο οποίος, σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «έγραψε ένα πολιτικό κείμενο, τα κείμενα αυτά μπορεί να είναι και σκληρά σε τέτοιες στιγμές, δεν είναι προσωπικό κείμενο δεν είναι υβριστικό. Η απάντηση του Πολάκη δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο».

«Όλοι οι άνθρωποι ειδικά όταν είμαστε στην πολιτική μπορεί να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε κάτι, να μην είμαστε όμως σε θέσεις που θέλει άλλα χαρακτηριστικά και αυτό αφορά τον Πολάκη. Έχει τον αψύ χαρακτήρα, έχει προσφέρει στο κόμμα και την κυβέρνηση. Για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης» είπε η κυρία Αναγνωστοπούλου.
Στην κριτική της περιέλαβε, δε, και την Θεοδώρα Τζάκρη μετά τις δηλώσεις ότι «θα είναι πολιτική αυτοκτονία να μην γίνουν οι διαγραφές»: «Όταν ένα κλίμα είναι πολωμένο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί βγαίνουμε και πολώνουμε 100 φορές παραπάνω; Τι είμαστε εσωτερικοί εχθροί; Τι είναι αυτή η τοξικότητα; Πού ειναι η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη;» αναρωτήθηκε η Σία Αναγνωστοπούλου.

«Συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις είχαμε πάντα σε πολιτικό επίπεδο όχι στο προσωπικό. όταν οι αντιπραθέσεις καταντάνε να είναι προσωπικές και στο ύφος του εσωτερικού εχθρού δύσκολα επουλώνονται. Αν είναι πολιτικού χαρακτήρα επουλώνονται και γρήγορα. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να επουλώσουμε αυτό το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί» πρόσθεσε στο AtticaTV.

Ειδικά, δε, για την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου είπε ότι «πρέπει να δείξουμε πολιτικό, ψυχικό, ηθικό σθένος, κανείς δεν θα χάσει όλοι θα κερδίσουμε και πρώτος από όλους ο Στέφανος Κασσελάκης».

«Ένας ηγέτης πρέπει να έχει σθένος και το ίδιο και η ηγετική ομάδα δίπλα στον ηγέτη. Η ΝΔ είναι κυρίαρχη αλλά όχι τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά. Ο κόσμος δείχνει ότι δεν έχει πού να πάει. Θέλει ένα κόμμα σοβαρό αξιόπιστο συγκροτημένο. Αν αρχίσουμε διαγραφές, αφού αρχίσαμε με υπονομευτές…. Οι ήττες είναι στρατηγικές και δεν ερμηνεύονται με υπονομευτές. Να πέσουν οι τόνοι να βρούμε τα λόγια το Σαββατοκύριακο να συνεννοηθούμε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement