Connect with us

Πολιτική

Τι θα πει ο Παύλος Πολάκης στην Πάτρα

Published

on

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας και υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται στην Πάτρα την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 18.30, οπότε θα μιλήσει σε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αστήρ» με θέμα την εξειδίκευση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την ακρίβεια.

Ουσιαστικά, με αυτή την εκδήλωση, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί την έναρξη της «αντεπίθεσης» του κόμματος για την αύξηση των δυνάμεών του στην Αχαΐα, όπου την τελευταία δεκαετία είναι το κυρίαρχο κόμμα, αλλά στις πρόσφατες εκλογές έχασε την πρωτοκαθεδρία από τη Νέα Δημοκρατία.

Η έλευση του Παύλου Πολάκη στην Πάτρα κρίνεται σημαντική, καθώς αναμένεται να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των Αχαιών για το κόμμα, αφού πρόκειται για ένα στέλεχος πρώτης γραμμής με σημαίνοντα ρόλο στη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ που έχει θερμούς υποστηρικτές στον Νομό.

Πέραν της εξειδίκευσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια, η εκδήλωση της 26ης Ιανουαρίου θα έχει έντονο προσυνεδριακό χαρακτήρα, αφού στην Κουμουνδούρου αναμένεται να δώσουν έμφαση το επόμενο διάστημα στις προετοιμασίες του συνεδρίου με εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Και στην Πάτρα θα δούμε μια σειρά από εξωστρεφείς δράσεις εντός του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου με πιθανή την έλευση πρωτοκλασάτων στελεχών.

Από κει και πέρα, έως τις 26 Ιανουαρίου, οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα διοργανώνουν εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας για να συσφιχθούν οι σχέσεις των στελεχών, των μελών αλλά και πολιτών που θέλουν να βρεθούν πιο κοντά στο κόμμα.

Γενικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται πως θα σηκώσει τους τόνους το επόμενο διάστημα, ασκώντας έντονη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για θέματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως η ακρίβεια. Παράλληλα, ήδη στελέχη του κόμματος ακούν τον βελτιωμένο πολιτικό λόγο του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και αισθάνονται περισσότερη αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

Ροή ειδήσεων

Advertisement