Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Φ. Ζαΐμης: Ολοκληρώθηκε η μελέτη για το Ινστιτούτο Ιατρικής Τεχνολογίας – Αναφορές στην ημερίδα για τη Δωρεά Οργάνων

Published

on

«Η Δωρεά Οργάνων είναι μια πράξη ζωής,  η οποία βασίζεται στον ανθρωπισμό και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος μέσα από δράσεις στηρίζει τη Δωρεά Οργάνων ενώ έχει ολοκληρωθεί και η μελέτη για τη δημιουργία ερευνητικού κέντρου, ένα εκ των τριών ινστιτούτων αυτό της ιατρικής τεχνολογίας, που θα συμβάλει στην ενδυνάμωση της, ήδη, υφιστάμενης σημαντικής ιατρικής και ερευνητικής κοινότητας της περιοχής μας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος έδωσε το παρόν στην ημερίδα με θέμα “Η αξία και η σημασία της δωρεάς οργάνων” που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα του αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών. Τέλεσε υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών και του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας ενώ στηρίχθηκε από την κλινική ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS.

Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, ο ΑντιπεριφερειάρχηςΑχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου και ο Επιστημονικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της κλινικής ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS, Παναγιώτης Τρίγκας. Την εκδήλωση πλαισίωσε καλλιτεχνικά η χορωδία ΚΑΝΤΑΔΟΡΟΙ SANTA MAURA

Ροή ειδήσεων

Advertisement