Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Φ. Ζαΐμης : «Καλούμαστε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για την Αχαΐα»

Published

on

Στα Καλάβρυτα πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του Συνδέσμου των «ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΧΑΙΩΝ» με στόχευση την ανάδειξη και προβολή της διαχρονικής και απαράγραφης προσφοράς της Αχαΐας και των επιφανών και άξιων τέκνων της, στη δημοκρατία, την πατρίδα και τον Ελληνισμό.

Με χαρά και συγκίνηση συμμετείχε στη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης καθώς όπως ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του σηματοδοτεί την έναρξη της δράσης και συνεπώς την έναρξη της προσφοράς του συνδέσμου στην αγαπημένη μας γενέθλια γη, την Αχαΐα.

«Καλούμαστε να αναλάβουμε και να υλοποιήσουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν νέους δρόμους και νέους ορίζοντες για την Αχαΐα, που θα οδηγήσουν την Αχαΐα στη θέση που της αξίζει με βάση τη γεωγραφική της θέση, τους φυσικούς πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχει δώσει πολλαπλό δείγμα γραφής και έχει αποδείξει ότι όλα όσα εξαγγέλει και υπόσχεται τα κάνει πράξη. Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και εγώ προσωπικά θα είμαστε δυναμικοί συμπαραστάτες σε κάθε πρωτοβουλία για το καλό του τόπου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ζαΐμης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε το Τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και ομότιμου Καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που συγκαταλέγεται μεταξύ των 100 κορυφαίων επιστημόνων διεθνώς, Γεώργιος Χρούσος, από τον Πρόεδρο του συνδέσμου, Αλέξανδρο Κωστόπουλο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement