Connect with us

Παναχαϊκή

Φαίνεται ότι ο Γ. Τάτσης συνεχίζει με την… ίδια συνταγή και αυτή την αγωνιστική κόντρα στον Ιωνικό

Published

on

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν φαίνεται να αλλάζει… συνταγή ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης καθώς και κόντρα στον Ιωνικό δεν θα αλλάξει πρόσωπα, οπότε συνεχίζει ό,τι και οι προκάτοχοί του, Στέφανο Φραντσιόζα και Πάρης Κωνσταντακόπουλος με την διαφορά ότι αλλάζει κάπως τα πράγματα στην τακτική και κυρίως στην σκακιέρα του γηπέδου και παράλληλα και την ψυχολογία ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Κι αυτό το λέμε διότι έπειτα ακολουθούν δύο παιχνίδια-φωτιά με Τηλυκράτη Λευκάδας και Διαγόρα Ρόδου. Στον αγωνιστικό τομέα τώρα οι Τραορέ, Αποστολόπουλος επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και αμέσως εντάχτηκαν στην διάθεση του προπονητή όπως και ο Νάστος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής αλλά και ο Χριστόπουλος που απουσίαζε λόγω ίωσης. Από την άλλη εκτός θα παραμείνει ο Κούτσιας ο οποίος είναι τραυματίας όπως και ο Ιατρούδης που ακόμα δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του.

Σήμερα για τους κοκκινόμαυρους παίκτες είναι η τελευταία προπόνηση πριν από το μεγάλο εντός έδρας ματς κόντρα στον Ιωνικό (15:00) για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, οι οποίοι απέναντι στον σύλλογο της Νίκαιας θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ O ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ιωνικός μετά την σπουδαία νίκη με ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την Καλαμάτα τόνωσε τους φιλάθλους του οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Πάτρα έτσι ώστε να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση έχει αποστείλει σχετικό αίτημα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή για 100 εισιτήρια αλλά και την παραχώρηση θύρας.

Με ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

Με γεμάτες τσέπες θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής κόντρα στον Ιωνικό καθώς χθες ολοκληρώθηκαν όλες οι πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η διοίκηση μέχρι στιγμής στέκεται όρθια στις υποσχέσεις της οπότε και οι κοκκινόμαυροι που θα αγωνιστούν κόντρα στον Ιωνικό θα πρέπει να τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement