Connect with us

Ελλάδα

Παύλος Μαρινάκης: Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει το πρώτο του παιδί – Πώς νιώθει ως μπαμπάς

Published

on

Για μια από τις πιο μαγικές και ξεχωριστές στιγμές της ζωή του μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, καθώς αναφέρθηκε στην πρόσφατη γέννηση του πρώτου του παιδιού, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο γιος του.

Ο Παύλος Μαρινάκης μίλησε για τα συναισθήματά του ως μπαμπάς στην εκπομπή  «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, τόνισε ότι η γέννηση του παιδιού του είναι μια στιγμή που δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο και επισήμανε πως εκείνος και η σύζυγός του νιώθουν ευγνώμονες για τον ερχομό του γιου τους.

«Είναι κάτι το πρωτόγνωρο, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Είναι η ζωή μας. Από εκείνη την ημέρα περιμένεις τη στιγμή να φτάσεις στο σπίτι για να δούμε τον μικρό μας, που θέλουμε να τον μεγαλώσουμε με πολλή αγάπη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο Παύλος Μαρινάκης αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στο παιδί του, το οποίο θα το ονομάσουν Δημήτρη, προς τιμήν του πατέρα του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε πως όσο περνούν οι ημέρες αγαπά τη σύζυγό του όλο και περισσότερο, βαθιά και ουσιαστικά. Επίσης ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι προσπαθεί πλέον να συμπιέσει το πρόγραμμά του ώστε να είναι κοντά στη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους.

«Η γυναίκα μου ήταν έτοιμη από καιρό. Εγώ είμαι… βοηθός, ακόμα μαθαίνω κάθε μέρα και περισσότερο», ανέφερε.

Ο Παύλος Μαρινάκης μίλησε και για τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς, αλλά τόνισε ότι η κούραση αυτή είναι ευχάριστη.

«Μπορεί να υπάρχει κούραση για τους γονείς, αλλά νομίζω είναι μία ευχάριστη κούραση, γιατί έχεις το πολυτιμότερο δώρο στη ζωή σου και την ευθύνη να μεγαλώσεις αυτό το μικρό πλασματάκι», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

https://www.newsit.gr/

Ροή ειδήσεων

Advertisement