Connect with us

Ελλάδα

Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης περνάει σε άλλη πίστα – Από τη γελοιοποίηση γίνεται συνειδητός υπονομευτής του πολιτεύματος

Published

on

«Ο κ. Κασσελάκης γίνεται συνειδητά υπονομευτής του πολιτεύματος με αυτή την άνευ προηγουμένου και απαράδεκτη δήλωσή του», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση για την επιμονή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να γίνουν εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών.

«Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας και κάποια από αυτά ήταν ταραχώδη και έχουν γίνει πολλές εκλογές σε δύσκολους καιρούς όπως την δεκαετία του 80 αλλά και του 90. Εκλογές και δημοψηφίσματα το ένα μετά το άλλο σε χρόνια μνημονίων και έντασης. Ουδείς ποτέ ήρθε να αμφισβητήσει το αδιάβλητο των εκλογών», είπε o κ. Μαρινάκης στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε:

«Ο κ. Κασσελάκης περνάει σε άλλη πίστα και από την γελοιοποίηση γίνεται συνειδητός υπονομευτής του πολιτεύματος. Το να σταθούμε απέναντι σε αυτή τη λογική είναι καθήκον των δημοκρατικών πολιτών και δεν εκφράζουν ούτε τα στελέχη του ίδιου του κόμματος του. Τις είχαν ψελλίσει κάποιοι πριν τις εκλογές του 2023. Στην διαδικασία συμμετέχουν δικηγόροι και δικαστές που έχουν δώσει όρκο να υπηρετούν το λειτούργημα. Άνθρωπος που θέλει να κυβερνήσει όπως δηλώνει παρουσιάζει την Ελλάδα ως μια τριτοκοσμική χώρα. Θέλει να μας επιστρέψει σε μια πολύ επικίνδυνη συζήτηση που δεν γινόταν ούτε εκείνα τα χρόνια».

Ροή ειδήσεων

Advertisement