Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η «Ώρα Πατρών» θα ζητήσει ενημέρωση για το πρόσφατο φαινόμενο που προκάλεσε ζημιές σε σπίτια στο Πετρωτό

Published

on

Επιστολή στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέα Παπανικήτα για την πρόσφατη κατολίσθηση στο Πετρωτό απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Πατρών», ζητώντας ενημέρωση στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Επιχείρησης.

Όπως αναφέρει «τις προηγούμενες ημέρες στη θέση Μαυρομαντήλα ένα τμήμα από την πλαγιά πάνω από παρακείμενη κατοικία έπεσε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ζημιές στην ιδιοκτησία πολιτών. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς η θύματα.
Είχατε ενημερωθεί από τον πρόεδρο της κοινότητας Πετρωτού, ότι υπάρχει διαρροή αγωγού ακριβώς στο σημείο που έγινε η κατολίσθηση. Ενημερωθήκατε το Σάββατο 11/11 ώρα 18:00. Οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΠ διόρθωσαν τη βλάβη τη Δευτέρα μετά την κατολίσθηση. Η διάβρωση που έγινε από τη διαρροή νερού που ίσως να ήταν και προτέρα τις ειδοποίησης σας, σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή δημιούργησαν το πρόβλημα».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Ρώρος, επικοινώνησε και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της κοινότητας Πετρωτού, Αντρέα Δούβρη, ενώ το μέλος του Συντονιστικού, Ηλίας ΚωνσταντάτΕπειδή το θέμα προτίθεται να φέρει στη συνεδρίαση της 16/11 ημέρα Πέμπτη το μέλος του Συντονιστικού της παράταξής μας, που παρακολουθεί την ΔΕΥΑΠ, Ηλίας Κωνσταντάτος, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε αναλυτικά με όλα τα στοιχεία.
Θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες; Επίσης ποια έργα έχετε προγραμματίσει άμεσα έτσι ώστε να μην έχουμε τα προβλήματα αυτά».

Ροή ειδήσεων

Advertisement