Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Με τιμές το «αντίο» στον λιμενικό Δημήτρη Καλύβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Published

on

Παρουσία πλήθους κόσμου και συνοδεία αγήματος του Λιμενικού Σώματος κηδεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο εν ενεργεία λιμενικός υπάλληλος της Πάτρας Δημήτρης Καλύβας, που «έφυγε» σε ηλικία 50 ετών.

Στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παραλίας Πατρών παραβρέθηκε η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος της περιοχής, συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί, οι οποίοι του απηύθυναν με δάκρυα το «ύστατο χαίρε».

Την ώρα της ταφής αποδόθηκαν τιμές στην μνήμη του νεκρού από το τιμητικό άγημα με τρεις πυροβολισμούς στον αέρα.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι αρχών και φορέων, ενώ κατατέθηκαν δεκάδες στεφάνια.

Ο εκλιπών υπηρετούσε στο Λιμενικό Σώμα επί σειρά ετών και είχε ξεχωρίσει για την επαγγελματική ευσυνειδησία, το ήθος και την εντιμότητα, αρχές που διδάχθηκε από την οικογένειά του.

Ήταν γιος του αείμνηστου Παναγιώτη Καλύβα και της Αικατερίνης, και αδελφός του αρχισυντάκτη της «Γ» Φώτη Καλύβα, ο Δημήτρης «κουβαλούσε» σ’ όλη τη διαδρομή του, τις παρακαταθήκες της οικογένειάς του, την ευγένεια, την γενναιοδωρία, την εργατικότητα, τη συνέπεια και την αλληλεγγύη. Υπήρξε και ο ίδιος υποδειγματικός οικογενειάρχης. Με την σύζυγό του Μαρία Φωτακοπούλου (καθηγήτρια – Φυσικό) απέκτησαν τρία παιδιά, τον Παναγιώτη, την Κατερίνα και την Όλγα, τα οποία λάτρευε και ήταν πάντα δίπλα τους με το χαμόγελο και την τρυφερότητα που τον διέκρινε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement