Connect with us

Παναχαϊκή

«Μπολιασμένη» με πίστη κόντρα στον Τηλυκράτη

Published

on

 

Η Παναχαϊκή αισιοδοξεί πως θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τον Τηλυκράτη

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Διάχυτη αισιοδοξία υπάρχει στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στην Λευκάδα με τον Τηλυκράτη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

Η αποστολή της κοκκινόμαυρης ομάδας δεν είναι εύκολη, ωστόσο ο προπονητής Γιάννης Τάτσης και οι συνεργάτες του έχουν «μπολιάσει» τους παίκτες με πίστη μέσα τους, προκειμένου να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα του Τηλυκράτη.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ

Εάν το επιτύχει η Παναχαϊκή θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα βαθμολογικό, που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες κι αν μη τι άλλο σύμφωνα πάντα με την προηγούμενη αγωνιστική, εάν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα, όπως φυσικά στον αγώνα με τον Ιωνικό, τότε όλα μπορούν να γίνουν.

ΕΧΕΙ «ΑΓΚΑΘΙΑ» Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ

Ο προπονητής Γιάννης Τάτσης, ενόψει αυτής της συνάντησης, έχει «αγκάθια» κι αυτά ακούνε στο όνομα Κούτσιας, Μούλντερ και Ιατρούδης, που λόγω τραυματισμού θα απουσιάσουν, οπότε θα έρθουν λύσεις εκ των έσω. Σήμερα δε, θα γίνει μια ακόμη προπόνηση και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα.

 

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Ωστόσο, η Παναχαϊκή δεν θα είναι μόνη της στον αγώνα με τον Τηλυκράτη σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά θα έχει κοντά της εκατό φίλους της, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν μεμονωμένα κι όχι οργανωμένα, καθώς απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων με τα μέτρα φυσικά της ΕΛ.ΑΣ. στην πόλη να είναι αυξημένα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement