Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Τελευταία προπόνηση πριν από τη Μαρκό

Published

on

 

Την τελευταία του προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Παναιγιάλειος, ενόψει του παιχνιδιού με τη Μαρκό στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος). Η «Μαύρη Θύελλα» και σε αυτό τον αγώνα, προσπαθήσει να συνεχίσει το αήττητο σερί του και αν καταφέρει και μείνει στην… επιφάνεια παίρνοντας τη νίκη, που είναι το ζητούμενο τότε θα ξεπεράσει στη βαθμολογία κάποιον από τους Αστέρα Βάρης ή Ρόδο. Ο προπονητής Νίκος Μανούρας έχει παρουσίες, καθώς ο Μαυρόπουλος εξέτισε την ποινή του με τον Ιάλυσο και ο Κραγιόπουλος με την ΑΕ Αιγίου, οπότε θα δώσουν κανονικά το «παρών» στην δύσκολη αποστολή της ομάδας με την Μαρκό. Σε ό,τι αφορά τον Λιάτο, άρχισε ατομικές προπονήσεις και τον οποίο περιμένουν στον σύλλογο να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα και να επιστρέψει στο αγωνιστικό προσκήνιο.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση ΑΕ Μυκόνου-Πανελευσινιακός για την 11η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική. Λόγω κακοκαιρίας και απαγορευτικού απόπλου στα πλοία το παιχνίδι δε θα γίνει την Κυριακή. Θα μεταφερθεί για την προσεχή Τρίτη και πιθανότατα θα οριστεί πρωινή ώρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Κόρινθος απάντησε στον Παναργειακό για όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Εκπλησσόμαστε από το θράσος σας, μετά τα όσα συνέβησαν στο Άργος την περασμένη Κυριακή, που θέλετε να εκδώσετε και ανακοίνωση. Για ποια κυριαρχία της ομάδας σας μιλάτε, όταν παρά το γεγονός ότι παίζατε με 14 παίκτες, εκ των οποίων καλύτεροι ήταν οι τρεις διαιτητές, με επικεφαλής τον χασάπη κατ’ επάγγελμα, ειδικευμένο ξεκοκκαλιστή Πουλόπουλο, δεν περάσατε καν τη σέντρα όσο εμείς παίζαμε με 11 παίκτες. Μοναδική φάση κάνατε όταν ο επόπτης άφησε οφσάιντ πεντακάθαρο και δημιούργησε μια φάση κόρνερ. Ό,τι φάση κάνατε, την κάνατε όταν η ομάδα μας έπαιζε με 9 παίκτες και πάλι αφού το αρχιλαμόγιο Πουλόπουλος δεν έβλεπε τις μπουνιές των παικτών σας στον αρχηγό μας Λεωνίδα Αργυρόπουλο οι οποίες τον οδήγησαν στην διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Καταλαβαίνουμε ότι δίνετε μεγάλο αγώνα να αποφύγετε τον υποβιβασμό, απλά φοβόμαστε ότι δεν θα τα καταφέρετε, αφού ο προπονητής που έχετε κ. Βαζάκας είναι αδύνατο να σας βοηθήσει, μιας και όπως έχει δείξει στο παρελθόν κατάφερε να οδηγήσει σε υποβιβασμό όχι ένα αλλά δύο ιστορικά σωματεία, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πιερικό που τώρα αγωνίζονται σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Όσο για την υπέροχη φιλοξενία σας, θα σας την ανταποδώσουμε όταν έρθετε στην Κόρινθο όπου θα υποδεχτούμε την ομάδα σας με τον Πρόεδρο και τον προπονητή της, εφόσον είναι ακόμα εκεί».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement