Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θέλει επειγόντως βαθμούς, στο πλευρό της οι φιλαθλοι

Published

on

 

Η Παναχαϊκή εκστρατεύει σήμερα (15:00) στην Λευκάδα φιλοξενούμενη του Τηλυκράτη

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στην Λευκάδα εκστρατεύει σήμερα (15:00) η Παναχαϊκή η οποία και φιλοξενείται από τον  Τηλυκράτη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2, ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, καθώς τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και η κοκκινόμαυρη ομάδα, «καίγονται» για το θετικό αποτέλεσμα, ή αν προτιμάται για τους τρεις βαθμούς.

Εάν η Παναχαϊκή μπορέσει και φύγει είτε με έναν, είτε με τρεις βαθμούς-θα είναι το ιδανικό σενάριο-θα έχει κάνει σημαντικό βήμα προς τα πάνω και θα… έχει βγάλει από πάνω της τις κακές εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών.

ΜΕ ΤΟΝ… ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ

Κι αν πάει φυσικά με τον… αέρα των καλών εμφανίσεων, που της απέφεραν την περασμένη αγωνιστική τον έναν βαθμό απέναντι στον Ιωνικό, τότε όλα θα γίνουν πιο απλά για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς οι παίκτες θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι έχουν.

ΠΗΓΑΙΝΕΙ «ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ»

Αυτό το γνωρίζει και ο Ηπειρώτης στην καταγωγή προπονητής Γιάννης Τάτσης ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν προετοιμάσει αφενός τους παίκτες για το τι προτίθεται να αντιμετωπίσουν στην Λευκάδα και αφετέρου, έχουν «διαβάσει» τον αντίπαλο Τηλυκράτη, οπότε και γνωρίζουν τα… αδύνατα σημεία του και πιθανώς εκεί θα «χτυπήσουν» προκειμένου να πάρουν ό,τι τους αναλογεί.

ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΔΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, υπάρχουν νέα πρόσωπα στην αποστολή κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιατρούδη, που έχει επιλεχτεί ανάμεσα στους 22 παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Λευκάδα όπως και ο Μούλντερ που ήταν τραυματίας. Αναλυτικά σε αυτή μετέχουν οι εξής: Κολοβούρης, Μικές, Ιατρούδης, Καραγιάννης, Κυρσανίδης, Λιοφάγος, Μασούρας, Νάστος, Αποστολόπουλος, Γρηγορόπουλος, Παραστατίδης, Μπάρετ, Γκρανσιερ, Ντε Ολιβέιρα, Ματρίνεθ, Αλίμπε, Τραορέ, Λοττιν, Μούλντερ, Πατρινός, Τόσκα, Χριστόπουλος. Στο μεταξύ, ο Αθανάσιος Μπουτσίκος του συνδέσμου διαιτητών Μακεδονίας, θα διευθύνει την αναμέτρηση.  Βοηθούς θα έχει τους Ευστράτιο Τσεχελίδη και Ζωή Παπαδοπούλου, όλοι από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Γιούργας του συνδέσμου διαιτητών Κέρκυρας. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, που θα γίνουν είναι τα εξής: 19/11/2023, 15:00: Καλαμάτα-Διαγόρας: Νταουλάς (Δυτ. Αττικής), Γιούχτας-Χανιά: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), Ιωνικός-Athens Kallithea: Κουκουλάς (Λέσβου). *Αναβλήθηκε λόγω εθνικών ομάδων το Παναθηναϊκός Β-Ηλιούπολη. Στον αγώνα που άνοιξε χθες την αυλαία της αγωνιστικής Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β 0-0.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, απαγορεύτηκε και επίσημα η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων στην πόλη της Λευκάδας, ύστερα από «εντολή» της ΕΛ.ΑΣ. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: «Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του πρωταθλήματος Super League 2, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Τηλυκράτης-Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/11/2023 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτων Γρηγόρης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας». Όμως οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής θα είναι παρόντες και πιθανώς να βρίσκονται στο γήπεδο εκατό φίλοι της, που ενδεχομένως να μετακινηθούν μεμονωμένα.

ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Η Κ15   

Την ήττα με 5-1 γνώρισε η ομάδα Κ15 της Παναχαϊκής στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SuperLeague1. Η κοκκινόμαυρη ομάδα αγωνίστηκαν για περίπου 40 λεπτά με τερματοφύλακα τον αμυντικό Ανδρικόπουλο, μιας και στο 55ο λεπτό ο «πορτιέρο» Άγγελος Ανδρεόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Καζακόπουλου (είχε τραυματιστεί), δέχτηκε χτύπημα από αντίπαλο στο κεφάλι κι αποχώρησε. Οι παίκτες της Παναχαϊκής πέτυχαν τέρμα από το σημείο του πέναλτι με τον Τσαλπατούρο στο 65ο λεπτό μειώνοντας το σκορ. Η Ακαδημία της Παναχαϊκής από την πλευρά της εύχεται περαστικά στους τερματοφύλακές της, ενώ ευχαριστεί τους ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης για την εξαιρετική φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι της Πάτρας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement