Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ετοιμάζεται το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου

Published

on

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται από τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων, οι εργασίες για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Γεωργίου, με τις κατασκευές όλες, να έχουν γίνει στα εργαστήρια του Δήμου από τους ίδιους τους εργαζόμενους και συγκεκριμένα, από τις Διευθύνσεις Αρχιτεκτονικού Έργου, Αυτεπιστασίας και Ηλεκτροφωτισμού, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, καθώς και του Καρναβαλικού Εργαστηρίου.

Δεκάδες εργαζόμενοι από υπηρεσίες του Δήμου, βρίσκονται στην πλατεία Γεωργίου και στήνουν το χωριό προσφέροντας στην πόλη μας ένα άρτιο, εορταστικό αποτέλεσμα.
Περισσότερες λεπτομέρειες, για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία, αλλά και για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, θα δοθούν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την ερχόμενη Τρίτη, από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.
Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος τοποθετείται και φέτος, στις πλατείες Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας) και Τριών Συμμάχων, καθώς και σε όλες τις συνοικίες και τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement