Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Πέρασαν 28 χρόνια για να έχει εις βάρος του δυο πέναλτι και αποβολή

Published

on

Ο Ολυμπιακός έφερε 2-2 στην έδρα του Βόλου, με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει δυο πέναλτι και τους Πειραιώτες να βλέπουν τον Ρέτσο να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα. Μια τέτοια “εικόνα” είχαμε περίπου 30 χρόνια να δούμε σε ματς των Πειραιωτών.

Πέρασαν 28 χρόνια από την τελευταία φορά, που ο Ολυμπιακός είχε δυο πέναλτι εις βάρος του, αλλά και αποβολή παίκτη του, σε αγώνα πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 1995, όταν ο Απόλλων Σμύρνης είχε κερδίσει δυο πέναλτι στην εντός έδρας ήττα του (4-3) από τους “ερυθρόλευκους”.

Οι Γιώργος Σκαρτάδος και Ίλια Ίβιτς είχαν αποβληθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση από τον διαιτητή, Γιώργο Αστερή, με τον Σέρβο να σημειώνει και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Για τους γηπεδούχους είχε ευστοχήσει δυο φορές από τη… βούλα ο Μπέρναρντ Μπάρνιακ.

Να αναφέρουμε ότι άλλες δυο φορές έχουν καταλογιστεί δυο πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού, σε αγώνα πρωταθλήματος. Η πρώτη ήταν σε ντέρμπι “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ το 2019 (1-1) και η δεύτερο σε αγώνα με την ΑΕΚ και πάλι στο ΟΑΚΑ το 2022 (4-3).

Ροή ειδήσεων

Advertisement