Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Χάθηκε η ευκαιρία

Published

on

 

Η Παναχαϊκή με το περσινό ρόστερ θα μπορούσε να «χτυπήσει» την άνοδο σε αυτό το πρωτάθλημα της Super League 2

 

Η Παναχαϊκή απουσιάζει από τα μεγάλα «σαλόνια» αρκετά χρόνια και δυστυχώς δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι…

Φέτος στο πρωτάθλημα της Super League 2 δεν φαίνεται να υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων.

Η Καλαμάτα ίδρωσε για να νικήσει με 1-0 αυτή την Παναχαϊκή και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Διαγόρας νίκησε με 2-1 την Καλλιθέα, ο Ολυμπιακός Β 3-0 τα πρωτοπόρα Χανιά, ο Γιούχτας 2-2 με τον Ιωνικό και ούτω καθεξής. Και μην ξεχνάμε ότι η Παναχαϊκή όπως είναι φέτος πήρε βαθμούς στην Καλλιθέα, στον Τηλυκράτη, με τον Ιωνικό και με τον Διαγόρα Ρόδου.

Σκεφτείτε λοιπόν η περσινή ομάδα της Παναχαϊκής έτσι όπως είναι η εικόνα των ομάδων φέτος στην Super League 2 πού θα βρισκόταν. Σίγουρα στην πρώτη θέση και θα διεκδικούσε την άνοδο και την επιστροφή της μετά από πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως αντιλαμβάνεστε χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για επιστροφή εκεί που αξίζει αυτός ο Σύλλογος.

Τουλάχιστον φέτος η διοίκηση να φροντίσει να μην υποβιβαστεί και τον Γενάρη να πάρει τους παίκτες που χρειάζεται και να διεκδικήσει την παραμονή της.

 

 ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Τάτση μιλάει σε παίκτες που δεν έχουν είτε καθόλου συμμετοχή, είτε δεν αρέσουν αγωνιστικά.

Χθες αποχώρησε άλλος ένας ποδοσφαιριστής και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ανθουλάκη (φωτο). Ο νεαρός άσος θα επιστρέψει στην γενέτειρά του και πλέον θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό του.

Φυσικά είναι κι άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ενημερωθεί για να αποχωρήσουν από τον Σύλλογο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενημερωθούν ακόμα περισσότεροι.

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

Την ομάδα δεν φαίνεται να τη σέβονται οι διαιτητές και δυστυχώς δεν παίρνει ούτε τα σφυρίγματα που της αναλογούν.

Αυτό έχει να κάνει με το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση και οι διαιτητές δεν δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό. Η εικόνα αυτή έχει να κάνει γενικότερα με την φετινή διαιτησία και καλό είναι η διοίκηση και οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν να προστατεύουν την ομάδα. Οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού και αν δεν σου δίνουν ούτε τα «κουκούτσια» τότε δεν υπάρχει καμία τύχη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement