Connect with us

Ελλάδα

Αρβανίτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα που θέλει να κυβερνήσει, κακώς έφυγαν όσοι έφυγαν

Published

on

«Η ψήφος στις Ευρωεκλογές δεν είναι χαλαρή ψήφος, δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας ή μια μεγάλη δημοσκόπηση», επισήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο 105,5», ενώ σχολίασε και τις τελευταίες εξελίξεις με τις αποχωρήσεις βουλευτών.

«Σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο πάμε σε τελικό νόμο για το πού πηγαίνουν τα ιατρικά δεδομένα. Η δεξιά λέει ότι μπορούν να τα έχουν οι ιδιώτες. Εμείς λέμε ότι ανήκουν στους πολίτες. Εδώ νομοθετούμε σε θέματα που οι πολίτες θα τα έχουν στα κράτη τους ως δεδομένα», συνέχισε ο Κώστας Αρβανίτης, για να προσθέσει: «Πολλές φορές η ακραία δεξιά στο ευρωκοινοβούλιο φέρνει νομοθετήματα που πριμοδοτούνται από τη δεξιά. Ή η δεξιά φέρνει ακραία ψηφίσματα που με την ακραία δεξιά περνούν ή οριακά χάνουν. Θέλουμε μια αριστερά μέσα στη μάχη, από τα ναρκωτικά και το κράτος δικαίου που έχω εγώ τους φακέλους ή μια αριστερά που ψηφίζει συνέχεια άκυρο και παρών;».

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά, ο Κώστας Αρβανίτης επανέλαβε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγάλο καράβι», συμπληρώνοντας: «Είναι κόμμα που θέλει να κυβερνήσει, κακώς έφυγαν όσοι έφυγαν, ο φυσικός ηγέτης, ο Τσίπρας, είναι εδώ».

«Κάτω τα χέρια από το Κόκκινο», συνέχισε με νόημα ο Κώστας Αρβανίτης, για να προσθέσει: «Φτάνει με τους νεοταλιμπάν. Και παλιά (σ.σ. όταν ήταν ο ίδιος διευθυντής του ραδιοσταθμού) είχαμε τέτοιους, αλλά η Αριστερά δεν έχει σε τίποτα να φοβηθεί από την αλήθεια».

Ροή ειδήσεων

Advertisement